به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.
وی اضافه کرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.
قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نقده از تداوم پایش واحدهای صنعتی دارای پتانسیل آلودگی هوا در این شهرستان خبر داد.
نخستین محموله پارچه به وزن ۲۲ تن و ارزش تقریبی ۱۰۰ هزار دلار از کشور چین، از طریق پایانه مرزی تمرچین وارد استان آذربایجانغربی شد و پس از ترخیص از گمرک برای استفاده در بازار مصرف آماده شد.
مدیرکل ثبتاحوال آذربایجانغربی گفت: روند کاهشی تولد در استان نگرانکننده است و لازم است همه دستگاهها برای تغییر این وضعیت اقدام کنند.
رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف آذربایجانغربی، بررسی دقیق مشکلات و برنامهریزی جدی برای تقویت این حوزه ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه