سند تحول دولت مردمی در حوزه ارتباطات تبیین شد

با حضور معاونین برنامه ریزی،فناوری اطلاعات، توسعه سرمایه انسانی وزیر ارتباطات و مدیران کل ارتباطات استانی سند تحول دولت مردمی در حوزه ارتباطات تبیین شد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، سقاب اصفهانی،دبیر ستاد راهبری تحول و مسئول رصد و پایش سند تحول دولت مردمی نیز به تشریح روند نگارش و تبیین ویژگی‌های این سند پرداخت.

وی گفت: افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی،افزایش اشتغال در بخش فناوری اطلاعات،تحقق کامل اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات،تحقق حداکثری خدمات دولت هوشمند و تحول دیجیتال،افزایش تعداد ماهواره ارتباطی و سنجشی عملیاتی متعلق به جمهوری اسلامی ایران و تعداد خدمات فضاپایه و توانمندسازی زیست بوم کسب وکارهای شبکه ملی اطلاعات از جمله مباحثی است که در این سند به آن پرداخت شده است.

اصفهانی اظهار کرد: در نهایت، ۳۷ موضوع اصلی به عنوان مسائل اساسی کشور و اولویت‌های دولت که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود به حل آن‌ها پرداخت و آرمان‌های انقلاب را محقق و دشمن را در آن حوزه‌ها ناامید کرد، مشخص شدند. سپس، در میز‌های مختلف با حضور کارشناسان و نخبگان، وضعیت موجود مشکلات و راهکار‌ها مشخص شد.

 سقاب اصفهانی، گفت: بسیاری از وزرا نیز به عنوان عضو در نشست کارگروه‌های مختلف سند در روز‌های پس از انتخابات تا قبل از استقرار دولت حضور داشتند و نسخه اولیه سند در روز تنفیذ، آماده شد. با روی کار آمدن دولت جدید، ویرایش‌های بعدی با استفاده از نظرات وزیران و کارشناسان آماده شد و در نهایت، به نسخه نهایی رسیدیم.

وی، ارکان گفتمان دولت سیزدهم که در سند تحول دولت مردمی آمده است، عدالت‌محور، مردم‌پایه، دانش‌بنیان و خانواده‌مدار، عنوان کرد؛ همچنین، ایده مرکزی و محوری سند تحول را حمایت از رشد و توسعه تولید ملی و سبک زندگی ایرانی اسلامی دانست.

 او با اشاره به شعار‌های سال در دهه گذشته، حمایت از تولید ملی را وظیفه و تکلیف حاکمیت از سوی رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: این موضوع در سند به خوبی منعکس شده است و همه تصمیمات دولت باید با در نظر گرفتن این ایده صورت پذیرد.

 سقاب اصفهانی با بیان اینکه سند تحول دولت مردمی می‌تواند با استفاده از نظرات کارشناسان و نخبگان به روز و اصلاح شود، اظهار کرد: عزم دکتر رئیسی و دولت، اجرایی کردن این سند است که شاخص اصلی برای بررسی عملکرد دولت و تحقق وعده‌های آن در آینده خواهد بود. دولت با شفافیت، مسیر و برنامه خود را مشخص و منتشر کرده و خود را در معرض نظارت مردم و نخبگان قرار داده است.