ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی آذربایجان غربی در تولید پوره و کسانتره 213 هزار تن در سال است

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: هم اکنون 33 واحد فعال در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تولید پوره و کنستانتره در سطح استان وجود دارد که ظرفیت تولید آنها 213 هزار تن در سال است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمد دمکری در حاشیه آیین کلنگ زنی کارخانه تولید کنسانتره و پوره انواع میوه با ظرفیت ۲۰ هزار تن در شهرستان مهاباد که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: امسال برای توسعه صنایع تبدیلی در این بخش برای 350 هزار تن پروانه موافقت اولیه صادر شده است.

وی بیان کرد: 9 واحد موفق به دریافت پروانه فعالیت در صنایع تبدیلی و غذایی، پوره و کنستانتره و رب شده اند که چهار واحد در ارومیه، یک واحد در اشنویه، یک واحد مهاباد، 2 واحد نقده، یک واحد میاندوابواقع شده است.

دمکری افزود: در زمینه تسهیلات بانکی برای واحد های یاد شده با مشکل مواجه هستیم و کارگروه ملی فعالیت و تاسیس واحد های صنعتی پوره و کنستانتره را فاقد توجیه اقتصادی اعلام کرده است درحالیکه اینگونه نیست.

وی با بیان اینکه سال گذشته در زمینه خرید سیب صنعتی عملکرد موفقی داشتیم و خریدهای خوبی توسط تعاون روستایی انجام شد، ادامه داد: به دنبال ساماندهی وتقویت زنجیره سیب و همچنین ساماندهی میز سیب استان که متعلق به آذربایجان غربی است، هستیم و حمایت جدی مسئولان در این زمینه لازم است.

دمکری گفت: در زمینه صادرات سیب نیز نیازمند توجه جدی هستیم تا تعرفه های گمرکی تنظیم شود و کشاورزان در مهرماه با مشکل مواجه نباشند.