به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
با محوریت پروژه های نیمه تمام شهرستان، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی با فرماندار اشنویه دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب گفت: تاکنون ۹ هزار و ۳۱۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان میاندوآب بازسازی و بهسازی شده است.
با هدف حمایت از حیاتوحش و حفظ تعادل اکولوژیکی، ۹ قطعه کبک زنده که توسط متخلفین زندهگیری شده بودند، با دستور مقام قضایی و نظارت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوکان، در یکی از زیستگاههای طبیعی این منطقه رهاسازی شدند.
نمایشگاه گروهی نقاشی با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی افتتاح شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه