به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی با تأکید بر لزوم مدیریت وقوع جرم و کاهش ورودی پروندهها از طریق تدابیر مؤثر گفت: باید با کار جهادی و همافزایی نهادها، پیشگیری از جرایم را در اولویت قرار دهیم.
استاندار آذربایجانغربی با تأکید بر اینکه یکی از دلایل اصلی عقبماندگی استان، تنگنظری برخی افراد است، گفت: باید مسائل و مشکلات استان در خود آذربایجانغربی حل شود و تصمیمگیریها به تهران واگذار نگردد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانغربی از محکومیت یک واحد طلافروشی در ارومیه به پرداخت چهار میلیارد ریال جریمه نقدی بهدلیل تقلب در عرضه طلا خبر داد.
استاندار آذربایجانغربی با تأکید بر ضرورت تحول فکری و مدیریتی در دستگاههای اجرایی، گفت تغییر نگاه مدیران، کلید توسعه پایدار استان است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه