به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
وبگاه چینی" چاینا آکادمی" با انتشار گزارشی به قلم سردبیر دفاعی خود ادعای منابعی در ایران را درباره سرنگون کردن چند فروند جنگنده رادارگریز اف-۳۵ آمریکایی در جریان تجاوز اخیر صهیونیستی- آمریکایی به ایران را مورد واکاوی و تحلیل قرار داده است.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی از دستگیری یک حفار غیرمجاز در بافت تاریخی ارومیه خبر داد.
سرپرست جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از تأمین پایدار کالاهای اساسی خبر داد و گفت: با نظارت مستمر و همکاری مردم، بازار استان در شرایط جنگ تحمیلی کاملاً پایدار و مطلوب بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی با اشاره به افزایش بیسابقه دمای هوا، از مردم خواست با صرفهجویی در مصرف برق، از اعمال خاموشیهای گسترده جلوگیری کنند و از راههای اطلاع از برنامه خاموشی مطلع باشند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه