به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
رئیس اداره ارتباطات و دیسپاچینگ اورژانس آذربایچان غربی از اتصال تلفن ۱۱۵ شهرستان میاندوآب به سامانه هوشمند عملیاتی آسایار خبر داد.
بانوان قایقران آذربایجان شرقی در مسابقات جهانی قایقرانی در فیلیپین خوش درخشیدند.
برق رسانی به تعدادی از ساکنین منطقه انهر ارومیه با نصب ترانس ۱۰۰ کیلوولت آمپری انجام شد.
یکشنبه دیگری گذشت و باز هم خبری از انتخاب استاندار آذربایجان غربی در جلسه هیات دولت نشد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه