به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدرضا عارف، ضمن تشکر از اجرای طرح مذکور گفت: کار دانشگاه ارومیه قابل تقدیر است اما تنها نباید به تحقیقات این دانشگاه محدود شد، همه دانشگاهها و مراکز علمی کشور می توانند در این زمینه طرح های مطالعاتی را شروع کرده و ببینند در سایر نقاط جهان برای رفع این چنین بحرانهایی چه تدابیری اندیشیده شده است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تشکر از اقدامات صورت گرفته برای کاهش ۴۰ درصدی در مصرف آب گفت: سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های ذیربط باید با جدیت در این حوزه وارد شده و بررسی کنند که چگونه می توان هم صنعتی شد و هم محیط زیست را حفظ کرد.
دکترعارف با بیان اینکه قبل از شروع کار«کارگروه ملی دریاچه ارومیه»، وضعیت فاجعهباربود گفت: مشکل دریاچه ارومیه، ازمهمترین مسائل ملی امروز ایران است و ما اکنون برای حل آن، نیاز به یک عزم ملی داریم و اکنون زمان آن است که تصمیمات درستی که در دولتهای گذشته گرفته شده است را عملی کنیم.
دکتر عارف افزود: باید در کنار اقدامات عملی، فرهنگسازی کنیم، از دید دولت چهاردهم، طرح های نجات دریاچه ارومیه که در دولتهای قبل تصویب شده محترم است، اما تلاش میکنیم اگر نواقصی در این طرح ها وجود دارد آنها را رفع کنیم و اگر نقاط قوتی بوده آنها را تقویت کنیم.
در این جلسه وزیرجهاد کشاورزی و معاون علمی رئیس جمهور، روسای سازمان های محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه، استانداران استان های حوزه آبریز دریاچه ارومیه، مدیران سازمان ها و دستگاه های عضو کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه و دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و دکتر بشارت استاد گروه آب دانشگاه ارومیه حضور داشتند.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانغربی از ورود موج جدید بارشی به استان از روز سهشنبه خبر داد.
استاندار آذربایجان غربی در تماس تلفنی با سرپرست فرمانداری مهاباد پیگیر علت ریزش معدن در روستای عبدالله آباد شد.
در پی ریزش معدن باریت روستای عبدالله آباد شهرستان مهاباد یک نفر جان باخت.
آتش سوزی انبار علوفه در روستای مراجول جاده چی چست ارومیه مهار شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه