مهدی عیسیزاده، نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به مغفول ماندن ظرفیتهای تاریخی و گردشگری چهاربرج اظهار کرد: برای رونق گردشگری در این شهرستان در قدم اول باید برای ایجاد واحدهای بومگردی در منطقه بقعه تاجالدین علی(ع) برنامهریزی شود.
وی افزود: در این منطقه ۶۰۰ هکتار اراضی ملی بلااستفاده وجود دارد که برای ایجاد واحدهای بومگردی مناسب هستند.
عیسی زاده ادامه داد: برگزاری مسابقات اسبسواری و جشنوارههای ورزشی و تفریحی از جمله دیگر اقدامات لازم برای توسعه گردشگری چهاربرج هستند.
وی گفت: از آنجایی که چهاربرج یک شهرستان تازهالتاسیس بوده و اعتبارات پایینی دارد، نیاز است بنیاد مستضعفان برای توسعه گردشگری در این شهرستان سرمایهگذاری کند.
تاکید بر افزایش اعتبارات گردشگری چهاربرج
جلیل جباری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری چهاربرج تصریح کرد: وجود محوطههای تاریخی مانند قرهقوزلو، قبچاق، فسندوز و فیروزآباد در چهاربرج و طبق سوابق کاوشهای باستان شناسی این شهرستان از تاریخچه غنی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: وجود کارگاههای نخریسی، مناطق طبیعی و مذهبی زیبا از دیگر ویژگیهای گردشگری در چهاربرج هستند.
جباری ادامه داد: برای معرفی هر چه بیشتر چهاربرج و توسعه گردشگری در این شهرستان نیاز است در اعتبارات سال 1401 اعتبار حوزه گردشگری چهاربرج افزایش پیدا کند.
شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی با صدور اطلاعیهای نسبت به خطرات شنا در سدها، کانالهای آبیاری و تأسیسات آبی این استان هشدار داد و اعلام کرد: این مناطق صرفاً برای آبرسانی طراحی شدهاند و برای شنا ایمن نیستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان از فرسودگی شدید زیرساختهای آموزشی در مناطق مختلف آذربایجانغربی خبر داد و بر لزوم نوسازی فوری تأکید کرد.
رئیس پلیس فتا آذربایجانغربی نسبت به تبلیغات دروغین فروش سوالات امتحانات نهایی هشدار داد و گفت: این اقدامات تنها ترفندهایی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از دانشآموزان و خانوادههاست.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه