لزوم رصد مستمر فرآیند توزیع کالاهای اساسی در بازار آذربایجان غربی / انجام ۳۵۶۰ مورد بازرسی توسط اکیپ های قرارگاه تامین امنیت غذایی استان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بر لزوم رصد مستمر توزیع کالاهای اساسی از مبادی تولیدی تا مصرف کنندگان نهایی در سطح بازار استان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، اکبر کرامتی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در سی و یکمین جلسه قرارگاه تامین امنیت غذایی استان ، با اشاره به اهمیت نظارت بر فرایند تامین و توزیع کالاها ، اظهار کرد: فرآیند نظارت باید از مبدا تولید کالا ها تا مبدا مصرف کننده توسط عوامل اجرایی در  شهرستانها صورت پذیرد تا از سوء استفاده های احتمالی در این رابطه جلوگیری به عمل آید.

کرامتی افزود: با هدف تامین کالاهای اساسی در شبکه مصرف و تنظیم بازار، ایجاد ثبات نسبی و تعادل در قیمت کالاها و جلوگیری از نوسانات کاذب و بی رویه در عرضه و تقاضای مواد پروتئینی و سایر کالاهای اساسی در بازار مصرف ، در قالب برنامه‌های قرارگاه تامین امنیت غذایی ، توزیع کالاهای اساسی در سطح استان به جد کنترل می‌شود .
وی با اشاره به انجام ۳۵۶۰ مورد بازرسی توسط اکیپ های نظارت و بازرسی قرارگاه تامین امنیت غذایی تاکنون، تاکید کرد: ۳۸ اکیپ بازرسی قرارگاه تأمین امنیت غدایی در سراسر استان بر سطح بازار اقلام پر مصرف و کالاهای اساسی مردم به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش بازار استان هستند که تاکنون ۱۶۹ پرونده تخلف توسط بازرسین تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی استان جهت رسیدگی ارسال شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی تولید در استان با لحاظ مصرف سرانه هر یک از محصولات کشاورزی و افزایش تولید برای شرایط خاص با ذخیره سازی مازاد تولید در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای تولید اقلام پروتئینی مورد نیاز استان در روزهای پایانی سال درحال انجام بوده و هیچگونه کمبودی در خصوص تامین این اقلام وجود ندارد.
کرامتی تصریح کرد: احتکار کالاهای اساسی در انبارها باید به صورت جدی با استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی استانی به صورت مستمر رصد و پایش شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : توزیع هوشمند و دسترسی آسان همه مردم به مایحتاج اولیه برخی از کالاها ی اساسی نیز از شب یلدا در استان آذربایجان غربی در سامانه بازرگام آغاز شده است و باید با جدیت و برای ایجاد تعادل و آرامش در بازار این روند ادامه یابد.
وی تاکید کرد: در بعد امنیت غذایی؛ صیانت از نظام تولید و سفره مردم با ارتقای سطح یارانه ها و کارامد سازی نظام یارانه ای در بخش کشاورزی توسط دولت ، سطح معیشتی مردم نیز بهبود می یابد و باید تمهیدات و  برنامه ریزی های لازم برای ایجاد تعادل  و آرامش در بازار بیش از پیش انجام گیرد و اطلاع رسانی به منظور افزایش آگاهی مردم در این زمینه انجام گیرد.