به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، مرتضی صفری، اظهار کرد: در قالب چهارمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی، مسابقه سفره ایرانی با حضور مریم جلالی، معاون صنایعدستی کشور و رقابت ۱۶ شرکتکننده از شهرهای قزوین، اردبیل، تبریز، زنجان، مشهد، ارومیه، خوی، پیرانشهر، ماکو، میاندوآب و دیگر شهرها برگزار شد.
صفری افزود: شرکتکنندگان به صورت انفرادی و گروهی در قالب سفرههای معرفی غذاهای سنتی شهر خود حضور داشتند و هدف از برگزاری این مسابقه، ایجاد انگیزه برای حفظ و معرفی غذاهای محلی، انتقال روشهای پخت و ترویج فرهنگ خوراک ایرانی میان مردم و فعالان صنایع غذایی است.
وی تصریح کرد: در این مسابقه انواع آش، خوراک، پلو، ماهی، خورشت، دسر، شیرینی و دمنوشهای محلی ارائه شد و داوری آثار توسط پنج داور ملی و محلی انجام گرفت که در نهایت سه نفر برتر به انتخاب هیئت داوران معرفی شدند.
مدیرکل میراثفرهنگی استان در پایان گفت: برندگان این رقابت در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد و در بخش عرضه غذاهای سنتی نیز پنج غرفه برتر بر اساس طعم، اصالت، بهداشت و غرفهآرایی انتخاب و تقدیر میشوند.
معاون صنایعدستی کشور گفت: آذربایجان سر ایران است و مردمان این خطه با غیرت، هنر و فرهنگ خود همواره نام ایران را در جهان سربلند کردهاند.
معاون صنایعدستی کشور گفت: خانههای صنایعدستی از جمله مدرسه هدایت ارومیه، باید به محلی برای پیوند هنرمندان، صنعتگران، استادان و شاگردان تبدیل شوند.
هنر منبتکاری ارومیه یکی از جلوههای اصیل هنر چوب ایران است که باید بیش از پیش مورد توجه و معرفی قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه از مسئولان خواست برای اجرایی شدن مصوبات سفر رئیسجمهور به استان با جدیت اقدام کنند و بر لزوم حمایت از کشاورزان و تقویت فضای عفت و حیا در جامعه تأکید کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه