مسابقه «سفره ایرانی» در ارومیه برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: مسابقه سفره ایرانی با هدف ترویج فرهنگ غذایی و معرفی غذاهای سنتی کشور در قالب چهارمین جشنواره بین‌المللی غذاهای محلی در ارومیه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، مرتضی صفری، اظهار کرد: در قالب چهارمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی، مسابقه سفره ایرانی با حضور مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی کشور و رقابت ۱۶ شرکت‌کننده از شهرهای قزوین، اردبیل، تبریز، زنجان، مشهد، ارومیه، خوی، پیرانشهر، ماکو، میاندوآب و دیگر شهرها برگزار شد.

صفری افزود: شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی و گروهی در قالب سفره‌های معرفی غذاهای سنتی شهر خود حضور داشتند و هدف از برگزاری این مسابقه، ایجاد انگیزه برای حفظ و معرفی غذاهای محلی، انتقال روش‌های پخت و ترویج فرهنگ خوراک ایرانی میان مردم و فعالان صنایع غذایی است.

وی تصریح کرد: در این مسابقه انواع آش، خوراک، پلو، ماهی، خورشت، دسر، شیرینی و دمنوش‌های محلی ارائه شد و داوری آثار توسط پنج داور ملی و محلی انجام گرفت که در نهایت سه نفر برتر به انتخاب هیئت داوران معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان در پایان گفت: برندگان این رقابت در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد و در بخش عرضه غذاهای سنتی نیز پنج غرفه برتر بر اساس طعم، اصالت، بهداشت و غرفه‌آرایی انتخاب و تقدیر می‌شوند.