به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، عبدالحمید سرتیپی در جمع اساتید دانشگاه صنعتی ارومیه اظهار داشت: عملیات معدنکاری امروزه باید با دانش بروز جهانی و با توجه به تجربیات گذشته صورت گیرد تا بتوانیم بهترین و بیشترین بهره برداری را از منابع معدنی در راستای توسعه اقتصادی استان داشته باشیم.
وی افزود: هدف از معدنکاری بهره مند شدن از منابع خدادادی در راستای توسعه اقتصادی و خلق ثروت است که باید با بهره برداری از مواد معدنی موجود در استان بصورتی علمی و اصولی که باید تمام موازین زیست محیطی و طبیعی در آن رعایت شده باشد به یک توسعه یافتگی در مناطق معدن خیز دست یابیم و در این راستا باید مدیران و دستگاه های ذیربط همکاری های لازم را در چهار چوب قانونی را داشته باشند.
سرتیپی تصریح کرد: دانش بروز و پیشرفته مطابق استاندارد های جهانی در حوزه معدنکاری یکی از راه های دستیابی به ذخایر معدنی بیشتر با کمترین تخریب منابع طبیعی و آلودگی زیست محیطی نیاز امروزه می باشد و به همین دلیل باید دانش آموختگان رشته های زمین شناسی و معدن مورد توجه قرار گیرند که عدم توجه به دانش آموختگان رشته های تخصصی معدن و زمین شناسی سبب خواهد شد که در آینده با مشکل کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه معدنکاری روبرو شویم.
مدیرکل صمت استان تأکید کرد: دانش آموختگان رشته های زمین شناسی و معدن باید آموخته های تئوری خود را بصورت عملی با حضور در معادن تجربه کنند تا از این طریق این امکان فراهم گردد که معدنکاری را در استان به سمت و سوی علمی سوق دهیم.
گفتنی است این نشست به همت دانشگاه صنعتی ارومیه و با حضور جمعی از اساتید گروه معدن دانشگاه و کارشناسان گروه معدن مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در محل سالن جلسات این دانشگاه برگزار گردید.
طی حکمی از سوی رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی، غلامحسین آزاد به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان خوی منصوب شد.
دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمود رضازاد باری را به عنوان «سرپرست دانشگاه ارومیه» منصوب کرد.
با اتمام زمان مسابقه و فرآیند داوری، پویش «خاطره من با کتابخانه» برگزیدگان خود را شناخت.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از صدور ۹ هزار و ۱۸۱ برگ گواهی بهداشت قرنطینه گیاهی برای محصولات کشاورزی صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در این استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه