به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدصادق معتمدیان در نشست مشترک با اعضای هیأترئیسه دانشگاه فنی و حرفهای استان که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه این دانشگاه در تربیت نیروی کار فعال و ماهر، افزود: براساس آمارهای موجود، تعداد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای بیشتر از سایر دانشگاهها است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت مهارت آموزی، خاطرنشان کرد: براساس تکالیف قانونی در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی، باید به سمت مهارت آموزی سوق پیدا کرد.
استاندار آذربایجان غربی در خصوص کم متقاضی بودن برخی از رشتههای دانشگاه فنی و حرفهای استان نیز عنوان کرد: باید علت این موضوع بررسی و مشکل موجود حل و بستر تحصیل دانش آموزان در رشتههای فنی و حرفهای در آموزش و پرورش ایجاد شود چرا که این رشتههای تحصیلی جزو اولویتهای اول نیاز استان هستند.
معتمدیان افزود: یکی از خلأهای امروز استان، عدم استفاده از ظرفیت تشکلهای صنفی و بخش خصوصی در آموزشهای فنی و حرفهای است.
وی همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی برای کارآموزی فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای، اضافه کرد: امکانات بخش خصوصی استان در حوزه مهارت آموزی، در برخی موارد بیشتر از امکانات دولتی بوده و می تواند در کمکهای آموزشی دانشکدههای فنی و حرفهای موثر باشد و به منظور استفاده از این امکانات باید ارتباط بین دانشگاهها با صنعت و بخش خصوصی افزایش یابد.
معتمدیان در ادامه با اشاره به اهمیت و نقش دانشکدههای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال، تصریح کرد: در راستای گسترش اشتغالزایی استان، آماده کمک به دانشکدههای فنی و حرفهای هستیم.
استاندار آذربایجانغربی یادآور شد: متاسفانه جایگاه خوبی در اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در سطح کشور وجود ندارد و بخاطر این امر نیاز است توجه ویژهای به دانشگاههای فنی و حرفهای شود.
معتمدیان همچنین با تاکید بر اینکه طرح جامع دانشگاه فنی و حرفهای با نگاه بلندمدت تدوین شود، افزود: این طرح جامع سریعاً آماده شود تا در سفر ریاست جمهوری به استان، اعتبارات لازم برای اجرای آن تامین شود.
وی در پایان اظهار داشت: در شهرستانها نیز دانشکدههای فنی و حرفهای برای تربیت نیروی کار ماهر، باید ایجاد شوند تا بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهها کاهش یابد.
پیش از سخنان معتمدیان، رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان ضمن معرفی دانشگاه، گزارشی در خصوص امکانات، رشته های موجود و تعداد دانشجویان و همچنین مشکلات و کمبودهای دانشگاه ارائه کرد.
پیش از این نشست نیز استاندار آذربایجان غربی و هیأت همراه از بخشهای مختلف دانشکده شهید قاضی طباطبایی و آموزشکدههای شهید بهشتی و دختران ارومیه بازدید کردند.
همچنین محمدصادق معتمدیان و هیأت همراه در بدو ورود به دانشکده شهیدقاضی طباطبایی ارومیه به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در مزار شهدای گمنام با اهدای شاخه گل و نثار فاتحه با آرمانهای مقدس امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه