ورود جدی دادگستری آذربایجان‌غربی به کیفیت پخت نان / دستور تشکیل اکیپ‌های بازرسی در نانوایی‌ها

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از پخت نان بی‌کیفیت و اسراف آرد یارانه‌ای، دستور تشکیل اکیپ‌های تخصصی برای بررسی کیفیت پخت نان در نانوایی‌های استان را صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، عتباتی رئیس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظلّه‌العالی) در خصوص صرفه‌جویی به‌ویژه در مصرف نان به عنوان یکی از کالاهای استراتژیک سبد غذایی مردم، اعلام کرد: با توجه به گزارش‌ها، اطلاعات و مشاهدات میدانی از پخت نان بی‌کیفیت در تعدادی از نانوایی‌ها و دورریز مقادیر قابل توجهی از این نعمت الهی، تشکیل اکیپ‌های نظارتی ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: این اکیپ‌ها با مسئولیت دادستان‌های هر حوزه قضایی و با مشارکت فرمانداری‌ها، اداره غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت در حوزه‌های قضایی استان تشکیل خواهند شد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی تصریح کرد: رویکرد این اکیپ‌ها در مرحله نخست بر آموزش، توجیه و تذکر استوار خواهد بود و در صورت تداوم تخلف، برخوردهای قانونی با متخلفان حوزه آرد و نان در دستور کار قرار می‌گیرد؛ همچنین نتایج این اقدامات به‌صورت ماهانه گزارش خواهد شد.

عتباتی با تأکید بر اینکه بخش عمده آرد مصرفی نانوایی‌ها از محل آرد یارانه‌ای تأمین می‌شود، افزود: جلوگیری از اسراف، صیانت از بیت‌المال و حفظ شأن مردم، از اولویت‌های اصلی اجرای این دستورالعمل است و رصد مستمر کیفیت پخت نان در نانوایی‌ها باید به‌صورت منظم و دقیق تحت نظر رئیس دادگستری و دادستان هر حوزه انجام شود.

وی در پایان تأکید کرد: برخورد با متخلفان حوزه آرد و نان باید به‌طور جدی در دستور کار دادستان‌ها قرار گیرد تا نان با کیفیت و در شأن مردم عزیز استان در اختیار عموم قرار گیرد.