به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای تولیدی باغهای آذربایجانغربی است.
دیانتی با بیان اینکه بخش زیادی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهین دژ تولید میشود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر میگیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
آیین بزرگداشت شهدای اقتدار آذربایجان غربی با حضور پرشور مردم و خانوادههای شهیدان در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بر لزوم تسریع در عملیات مرمت و آمادهسازی حمام قپان شاهیندژ تاکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: یک هتل ۵ستاره یک هزار میلیارد تومانی بهعنوان نخستین رویش اینوا در حوزه گردشگری آذربایجان غربی در مهاباد کلنگزنی میشود.
شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی با صدور اطلاعیهای از هموطنان درخواست کرد از شنا کردن در سدها و تاسیسات آبی این استان خودداری کنند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه