به گزارش پایگاه های خبری قارتال نیوز، کتاب الگوهای معماری پلهای تاریخی استان آذربایجان غربی اثر ابراهیم خرازی از باستانشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی به چاپ رسید.
این کتاب در ۱۰۷ صفحه و براساس پژوهشهای میدانی و کتابخانهای نگارنده تهیه شده و در آن به تاریخچه، اهداف و دلایل پلسازی در گذشته با ذکر عناوینی از دورههای متعدد تاریخی به معرفی مشخصات معماری پلهای تاریخی آذربایجانغربی اشاره شده است.
وجود رودخانههای مهم در آذربایجان غربی باعث ساخت پلهای تاریخی مهمی از جمله پل باراندوزچای، قطورچای، پل ممیند نقده، پل سیاه ماکو، پل قلاتاسیان سردشت، پل خاتون خوی و … در دورههای مختلف تاریخی برروی رودخانههای مهم استان شده که در این کتاب به نوع معماری آنها پرداخته شده است.
پیش از این کتاب سیمای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شهرستان چالدران نیز توسط ابراهیم خرازی به چاپ رسیده بود.
با حکم سید رضا صالحی امیری، مرتضی صفری در سمت مدیر کلی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی ابقا شد.
در راستای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا با رای اعضای شورا این زیرگذر به پاس فداکاریها و رشادتها به نام سرلشکر شهید یعقوب علیاری مزین شد و بدین منظور سردیس این شهید والامقام نیز در محل پروژه نصب شد.
در اولین روزهای انتصاب رضا رحمانی به عنوان والی جدید آذربایجان غربی، یک جمله کلیدی در یک جلسه کاری از او با عنوان "من با همه می توانم کار بکنم الا مدیران بی عرضه" کافی بود تا مردم این استان ندیده و نشناخته احساس خوبی به استاندار جدید پیدا کنند.
بر اساس آمارهای اعلام شده سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در ایران معادل یک سوم استاندارد جهانی است. بر همین اساس میانگین مصرف شیر در جهان حدود ۳۰۰ کیلوگرم بوده که در ایران این رقم کمتر از ۱۰۰ کیلوگرم و چیزی معادل یک سوم استاندارد جهانی است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه