کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول خودداری کنند

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی عیدی افزود: سوزاندن مزارع موجب مرگ تدریجی خاک و آلودگی هوا می‌شود.

عیدی تصریح کرد: سوزاندن آثار بجا مانده مزارع پس ازبرداشت محصول، سنت نادرستی است که هنوز در بین برخی کشاورزان مرسوم است؛ که علاوه بر آسیب رساندن به خاک و آلوده کردن هوا، احتمال گسترش آتش به دیگر نقاط از جمله مراتع و جنگل‌ها را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به مضرات آتش کشیدن مزارع، گفت :بالا رفتن گاز و اثرات گلخانه‌ای همچنین افزایش میزان گرمایش و میزان دی‌اکسیدکربن سطح کره‌‌ زمین، سخت‌تر شدن خاک بر اثر گرما و ایجاد سله که مانع جوانه زدن بذرها و استقرار بوته‌ها و گسترش ریشه می‌شود از جمله مضرات این کار به شمار می رود.

عیدی خاطر نشان کرد: آتش زدن بقایای محصولات, موجب نابودی میکروارگانیسم های موجود در خاک در نتیجه کاهش مواد مغذی خاک می شود.