به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، پرویز امجدی ضمن اعلام اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم به کشت علوفه های دیم گفت: بهترین راه برای جبران کسری علوفه و اقتصادی شدن دیم زارها، تبدیل دیم زارهای کم بازده جهت تولید علوفه دام است.
امجدی ادامه داد: کشت نباتات علوفه ای از جمله خلر، ماشک، شبدر، اسپرس، گاودانه و … در تناوب با گندم به جای آیش به کشاورزان و بهره برداران توصیه میشود که می تواند در افزایش عملکرد محصول آتی و حاصلخیزی خاک بسیار تاثیرگذار باشد و کمکی برای تولید علوفه دامداران محسوب شود.
وی ادامه داد: کشاورزان منطقه به دلیل عدم آشنایی با این محصولات و مزایای آنها چندان راغب به کشت و کار این محصولات نبوده و بایستی اقدامات ترویجی و آموزشی برای بهره برداران صورت گیرد.
امجدی درخصوص زمان کشت این محصولات گفت: این علوفه های دیم را می توان به صورت بهاره و پاییزه و کشت انتظاری کشت نمود.
از ابتدای سال زراعی جاری به منظور ترغیب کشاورزان و ترویج این محصولات ۳۹۷۵ کیلوگرم بذر رایگان و ۶۰۰۰ کیلوگرم بذر یارانه دار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
استاندار آذربایجان غربی گفت: بکارگیری نیروهای بومی و ساکن در خود استان از ملزوماتی است که باید اولویت تولیدکنندگان باشد
استاندار آذربایجان غربی گفت: توسعه سرمایه گذاری و بخش صنعت در راستای جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی از اهداف دولت در آذربایجان غربی است که با جدیت پیگیری می شود.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به رویش قارچهای خودرو در فصل بهار، نسبت به مصرف این قارچها هشدار داد.
رئیس اداره منابع آب سلماس گفت: در ادامه اجرای قانون توزیع عادلانه آب، بیش از یک هکتار از اراضی تصرفشده در بستر مسیل درجعلی واقع در روستای هدر شهرستان سلماس، با همکاری اداره منابع آب، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی آزادسازی و رفع تصرف شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه