به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، پرویز امجدی اظهار کرد: در این روش کشت به دلیل افزایش ردیف کشت و احتمال افزایش سبز بذور، تعداد گیاهچه در هکتار افزایش یافته که سبب افزایش عملکرد در واحد سطح می شود.
وی افزود: در این روش بر روی یک پشته دو ردیفه چغندر با فاصله ۳۰ سانتی متر از هم کشت می شود که به دلیل افزایش تعداد بوته در واحد سطح، ۳۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.
این مسئول از دیگر مزایای این روش کشت را سهولت در اجرای سیستم آبیاری نوار تیپ و کاهش ۳۳ درصدی نوار استفاده شده در مزارع، کاهش علف های هرز و استفاده از ادوات، افزایش محصول و عملکرد بالا و مصرف بهینه و افزایش راندمان آب عنوان کرد.
امجدی تصریح کرد: به کشاورزانی که اقدام به روش کشت متراکم نموده اند، علاوه بر کودهای ریز مغذی از محل اعتبارات احیای دریاچه ارومیه یارانه نقدی پرداخت خواهد شد.
گفتنی است در سال جاری، ۱۳۰۸ هکتار از اراضی زراعی شهرستان به زیر کشت محصول چغندرقند رفته است.
استاندار آذربایجان غربی گفت: امسال ارزیابی مدیران و فرمانداران استان براساس جذب سرمایه گذاری و عملکرد در حوزه تحقق شعار سال خواهد بود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: این استان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا میکند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشنویه از دستگیری یک اکیپ ۳ نفره متخلفین شکار و صید در مناطق کوهستانی این شهرستان خبر داد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: در ساعت ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه، ۱۴ فروردینماه، حدود ۵ هکتار از نیزارهای حاشیه پارک ملی دریاچه ارومیه در محدوده سهراهی حیدرآباد دچار آتشسوزی شد. علت وقوع این حادثه تاکنون نامشخص بوده، اما شواهد حاکی از تأثیر عوامل انسانی در بروز آن است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه