به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی با اشاره به اینکه اراضی زیر کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۱۴ هزار هکتار و به صورت کشت قراردادی است، اظهار داشت: بیشترین سطح زیر کشت در مناطق پیرانشهر، میاندواب و سپس بوکان و نقده کشت در تمامی مناطق استان به صورت قراردادی است.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۴۱ نوع رقم بذر در کشت محصول چعندر قند امسال استفاده شده که عمده بذرهای وارداتی هستند.
شهبازی ادامه داد: قیمت خرید تضمینی امسال نیز به ازای هر کیلوگرم چغندرقند با عیار ۱۶ درصد ۲۸ هزار ریال اعلام شده است.
وی گفت: با توجه به لزوم رعایت الگوی کشت و کاهش مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، کارخانههای قند به همراه کارشناسان، میتوانند با ترغیب کشاورزان به کشت این محصول در شمال استان و ترویج استفاده از روشهای نوین در مزارع در جهت ارتقای تولید در واحد سطح، نقش بسزایی داشته باشند.
شهبازی با اشاره به اینکه باید برنامه جامعی برای کشت، داشت و برداشت چغندرقند برای سال زراعی جدید تدوین شود، ادامه داد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها و کارشناسان، افزایش تولید در واحد سطح را در دستور کار قرار دهند.
شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی با صدور اطلاعیهای نسبت به خطرات شنا در سدها، کانالهای آبیاری و تأسیسات آبی این استان هشدار داد و اعلام کرد: این مناطق صرفاً برای آبرسانی طراحی شدهاند و برای شنا ایمن نیستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان از فرسودگی شدید زیرساختهای آموزشی در مناطق مختلف آذربایجانغربی خبر داد و بر لزوم نوسازی فوری تأکید کرد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی از وقوع تصادف بین مینیبوس و پژو پارس در محور ارومیه – سلماس خبر داد و گفت: در این حادثه ۱۱ نفر مجروح شدند که توسط نجاتگران به مراکز درمانی منتقل شدند.
در دنیای مدرن، تلفنهای همراه به بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند، اما تحقیقات نشان میدهد این همراه همیشگی میتواند آرامش شبانهمان را به خطر بیندازد. آیا وقت آن نرسیده که جای گوشی را از کنار بالش به نقطهای امنتر تغییر دهیم؟
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه