ازدواج رابطه ای انسانی، ظریف و پویاست که با پذیرش آن، کانونی سالم با روابط گرم و تعاملات سازنده موجب رشد و ترقی خود و فرد مقابل می شود. اما ازدواج به عنوان منبع خوشی و آرامش فردی مفهومی مدرن است چرا که در گذشته افراد به شیوه سنتی و بنابر مصلحت های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دست به این کارمی زدند.
طبق نظریه ی سلسله مراتب نیازها، انسان ها دارای پنج نیاز فطری هستند که محرک رفتارهاست و به آنها جهت می دهد. در این سلسله مراتب آن نیاز هایی که در مکان و مرتبه ی اول قرار دارند باید پیش از نیازهای دیگر برآورده شوند. زمانی که نیازهای نوع دوم برآورده شدند نیازهای نوع سوم با اهمیت می شوند و… این نیازها به شرح زیرند: ۱- نیازهای فیزیولوژیکی ۲- نیازهای ایمنی ۳- نیازهای تعلق پذیری و عشق ۴- نیازهای احترام ۵- نیازهای خود شکوفایی
حال در ازدواج به اشکال گوناگون این نیازهای اساسی برآورده می شوند. به عنوان نمونه نیازهای فیزیولوژیکی از قبیل گرسنگی در افراد متاهل نسبت به مجردها بسیار منظم تر ارضا می شود. غریزه ی جنسی نیز که یکی از نیازهای اولیه و اساسی انسانی است تنها با ازدواج به شکلی اساسی ارضا می شود.
منبع: کتاب ازدواج و باورهای رایج
مدیر کل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانغربی از تسریع در اجرای چندین پروژه راهداری ، راه روستایی و پایانه های داخلی ومرزی در شهرستان سلماس طی سالجاری خبر داد.
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی با اجرای ۷ پروژه زیرساختی و عملیاتی، خدمترسانی به زائران حضرت اباعبداللهالحسین (ع) در مرز تمرچین پیرانشهر را آغاز کرد.
توهین و درخواست ترور رئیسجمهور توسط عضو شورای شهر رشت؛ اوج سقوط اخلاق سیاسی در ایران را می رساند!
در سالهای اخیر، آموزشوپرورش آذربایجان غربی با حضور مدیران سفارشی همچون منافی، جنگی و مطهری به میدان رقابتهای جناحی تبدیل شده بود. مدیرانی که نه با نگاه تخصصی، بلکه با لابی و سفارش روی کار آمدند و بهجای تقویت کیفیت آموزش، اولویت را به سهمخواهی سیاسی دادند. نتیجه این بیتدبیریها، حالا در کارنامه بچههای این استان دیده میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه