به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی اظهار داشت: کل سطح اراضی زراعی استان ۷۲۰ هزار هکتار است که ۲۵ درصد به کشت بهاره و ۷۵ درصد به کشت پاییزه با مساحت ۵۴۱ هزار هکتار اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: محصولات پاییزه شامل انواع سبزی و صیفی، چغندرقند، محصولات علوفهای، کدو آجیلی و آفتابگردان، کنجد و محصولات پاییزه شامل گندم و جو آبی و دیم، نخود و عدس دیم، کاملینا و گلرنگ، یونجه و اسپرس دیم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: بیشترین سطح کشت بهاره متعلق به شهرستان خوی است که عمده محصول زیر کشت نیز آفتابگردان و کدوی آجیلی است.
وی با بیان اینکه بیشترین تنوع کشت مربوط به شهرستانهای ارومیه، میاندوآب، شاهیندژ و بوکان است، یادآور شد: ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ بیشترین سطح زیر کشت بهاره را پس از خوی دارند.
شهبازی با بیان اینکه همه سطوح با رعایت برنامه ابلاغی الگوی کشت کاشته شده است، اضافه کرد: تمهیدات لازم برای توزیع نهادهها نیز در استان انجام و بذرهای اصلاح شده و سموم مورد نیاز کشاورزی هم اکنون در مراکز توزیع بذر و کود موجود است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ضروری است تا کشاورزان در موقع مناسب با استفاده از توصیههای ترویجی و تحقیقاتی کارشناسان نسبت به کشت اقدام کنند تا دچار خسارتهای ناشی از کشت در زمان غیر مناسب مانند سرمازدگی بهاره نشوند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی، با تأکید بر نقش بیبدیل رسانه در فرهنگسازی، خواستار همکاری جدیتر صداوسیمای استان در کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت شد.
در عصر تحول دیجیتال، بهرهگیری از هوش مصنوعی در حوزههای مختلف مدیریتی و اطلاعرسانی به یک ضرورت تبدیل شده است. روابط عمومی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ بهویژه در حوزهای همچون راهداری و حملونقل جادهای که سرعت، دقت و تعامل مؤثر با افکار عمومی نقش حیاتی دارد.
مدیر کل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانغربی از بروز ۱۰۴۰ مورد تصادف طی طرح نوروزی ۱۴۰۴ در محورهای برون شهری استان خبر داد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از آتش سوزی یک واحد مسکونی به دلیل استفاده از دستگاه ماینر و اتصالی برق غیرمجاز در این ساختمان خبر داد و گفت: استفاده از ماینر غیرمجاز از تهدیدات مالی به ضرر و آسیب های جانی برای استفاده کنندگان مبدل شده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه