به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
تیم فوتبال نود ارومیه در هفته نهم لیگ دسته اول کشور، با وجود نمایش برتر در نیمه دوم، برابر میزبان خود آریو اسلامشهر با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد.
نمایشگاه ملی پوشاک اصیل ایرانی اسلامی با حضور تولیدکنندگان و طراحان سراسر کشور از فردا در ارومیه گشایش مییابد.
۹ دانشآموز مصدوم حادثه سرویس مدرسه در ارومیه پس از معاینه سرپایی از بیمارستان ترخیص شدند.
فرمانده انتظامي استان از کسب رتبه برتر پليس آذربايجان غربي در حوزه سرمايه هاي اجتماعي پليس بر اساس نظر سنجي هاي صورت گرفته شده خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه