به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار آذربایجانغربی، واحد تولید پلیآلومینیوم کلراید مجتمع پتروشیمی ارومیه به بهرهبرداری رسید.
استاندار آذربایجانغربی با تاکید بر لزوم بررسی دغدغهها و رفع مشکلات حوزه فناوری و نوآوری، از راهاندازی ستاد راهبری نوآوری و فناوری در استان خبر داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر هدفگذاری سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال در کشور گفت: آذربایجانغربی به دلیل همسایگی با چند کشور، ظرفیت ویژهای در توسعه و صادرات خدمات فناوری دارد.
سه واحد تولیدی صنعتی از آذربایجانغربی در مراسم روز ملی صنعت و معدن موفق به کسب عنوان واحد نمونه ملی شدند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه