به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
استاندار آذربایجان غربی گفت: امسال ارزیابی مدیران و فرمانداران استان براساس جذب سرمایه گذاری و عملکرد در حوزه تحقق شعار سال خواهد بود.
واحد سردخانه چهار هزار تُنی با سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی صبح امروز با حضور رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی به بهره برداری رسید.
استاندار آذربایجانغربی از تهیه و اجرای بستههای سرمایهگذاری برای شهرستانهای ۲۰ گانه استان خبر داد.
با تغییر مدیریت در سیستم نظام آموزشی آذربایجان غربی، گروه رسانه قارتال نیوز همچون گذشته پیگیر مطالبات فرهنگیان استان است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه