به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
مدیر موزههای آذربایجان غربی از برپایی نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در موزه شهر ارومیه بهمدت یک هفته خبر داد.
سومین دوره انتخابات نمایندگان شوراهای توسعه و حمایت از تشکلهای مردم نهاد همزمان با سراسر کشور امروز در آذربایجانغربی برگزار شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی، با اشاره به نتایج پایشهای انجامشده بر اساس تصاویر ماهوارهای مورخ ۲۳ آذر ۱۴۰۴، وضعیت پوشش برفی حوضههای آبریز استان و حوضه دریاچه ارومیه را تشریح کرد.
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با تاکید بر ضرورت مدیریت و کاهش مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه، گفت: اقناع مردم و بهرهبرداران، اطلاعرسانی صحیح و گسترده و همچنین برخورد قاطع با تخلفات، ارکان اصلی مدیریت منابع آبی بهخصوص در بخش کشاورزی به شمار میرود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه