رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی

۳۸ اکیپ بازرسی بر بازار آذربایجان غربی نظارت دارند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۳۸ اکیپ بازرسی قرارگاه تامین امنیت غذایی در استان بر سطح بازار کالاهای اساسی مردم در حال رصد و پایش هستند

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، اکبر کرامتی در جلسه قرارگاه تأمین امنیت غذایی استان آذربایجان غربی که با حضور مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و به صورت وبینار با وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، افزود: هم اکنون ۳۸ اکیپ بازرسی قرارگاه تأمین امنیت غدایی در سراسر استان بر سطح بازار اقلام پر مصرف و کالاهای اساسی مردم به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش بازار استان هستند و با آغاز فعالیت این قرارگاه مشکل توزیع و عرضه مرغ گرم در بازار مرتفع و در حال حاضر آرامش و ثبات در بازار کالاهای اساسی مردم برقرار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در ادامه گفت: در استان ۱۲ هزار و ۳۹۰ هکتار کشت قراردادی گندم توسط زارعین در حال اجراست که بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ تن مربوط به سازمان تعاون روستایی است.

کرامتی با ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد قرارگاه تأمین امنیت غذایی و کشت قرار دادی در استان اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۵۲۰ هزار تن گندم از ۳۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان در صورت وجود شرایط مطلوب تولید خواهد شد که تولید گندم آبی با درصد گلوتن و پروتئین بالا برای تولید نان با کیفیت به صورت کشت‌های قراردادی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به این که شبکه تعاونیهای روستایی، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خوبی در حوزه ذخیره سازی محصولات کشاورزی، انبارهای چند منظوره، سیلو و انبار را دارا هستند، گفت: حضور این اتحادیه‌ها در امر توزیع اقلام پر مصرف مردم در سطح استان با توجه به عضویت اکثر مردم در این تشکل‌ها بسیار مفید و تأثیر گذار خواهد بود.

کرامتی اضافه کرد: در خصوص هم افزایی بیشتر با مسئولین ارشد استانی، تا کنون بیش از ۴۰ جلسه به صورت تخصصی و عمومی با مسئولین و واحدهای ذیربط برگزار شده و از ظرفیت رسانه‌ها برای اطلاع رسانی در مورد اهداف و برنامه‌های قرارگاه تأمین امنیت غذایی نیز استفاده می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: خرید تضمینی مازاد تولید کالاهای اساسی و استراتژیک از جمله گوشت مرغ و دام سبک، برای حمایت از تولیدکنندگان، جلوگیری از نوسان‌های شدید قیمت محصولات، ایجاد تعادل در نظام تولید و تنظیم بازار و جلوگیری از ضرر و زیان تولید کنندگان در دستور کار شرکت پشتیبانی امور دام قرار گرفته است.

وی بیان کرد: هماهنگی با سازمان تعاون روستایی استان در خرید شیر مازاد تولیدی دامداران و مباشری توزیع تخم مرغ انجام شده است.