۴۰ مرکز عرضه فرآورده دامی غیر بهداشتی در آذربایجان غربی پلمب شد

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی: در راستای اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، ۴۰ مرکز عرضه کننده فرآورده‌های دامی غیر بهداشتی در این استان پلمب شد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، امید خلیل زاده افزود: در قالب ۴۳ اکیپ نظارتی ستادی و بازرسی عملیاتی استان در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر در سطح استان از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۴  اردیبهشت ۱۴۰۱ به مدت ۲ ماه طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی در استان اجرا شد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: در نتیجه ۱۷ هزار نوبت بازرسی و نظارت بهداشتی، حدود ۳۵ تن انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

وی اضافه کرد: تعداد ۱۲۵ مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی و  به ۱۳۰ مورد  شکایت مردمی در این طرح  نیز پاسخگویی و رسیدگی شده است.

خلیل زاده گفت: این اقدامات با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و حفظ و حراست از سلامت مصرف‌کنندگان انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی، در مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، شامل کشتارگاهها، قصابی‌ها، فروشندگان گوشت، مراکز بسته‌بندی، رستوران‌ها و غذاخوری‌ها اجرا شد.

وی اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی در ایام یاد شده در نوروز و ماه مبارک رمضان تعداد ۱۵ هزار ۲۵۷ راس دام سبک و تعداد ۱۰ هزار و ۲۸۳ راس دام سنگین و تعداد ۹ میلیون ۴۴۲ هزار قطعه طیور در کشتارگاه های دام و طیور استان تحت نظارت بهداشتی و شرعی بازرسان این اداره کل ذبح شد.

خلیل زاده یادآور شد: این اقدامات منجر به تولید و استحصال ۲ هزار و ۴۱۷ تن گوشت قرمز و  ۱۶ هزار و ۲۱۷ تن گوشت سفید در مجموع مقدار ۱۸  هزار و ۶۳۵ تن گوشت سفید و قرمز شده است.