به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، حجت جباری افزود: در پایشهای انجام شده از واحدهای صنعتی استان طی سه ماهه دوم سال جاری، با توجه به مستندات موجود و بررسیهای انجام شده و در قالب اجرای دستورالعمل مربوطه، ۶۶ واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی در لیست صنایع آلاینده محیط زیست آذربایجان غربی قرار گرفتند.
وی با اشاره به نوع آلایندگی این واحدها تصریح کرد: ۲۲ مورد از این آلایندگیها مربوط به آلودگی پساب، ۱۱ مورد آلودگی هوا و ۳۳ مورد نیز مربوط به عدم انجام خود اظهاری در پایش هستند که به معنای آلایندگی واحدها است.
جباری با بیان اینکه برای واحدهای آلاینده اخطاریه مشمولیت صادر شده است، گفت: لیست صنایع آلاینده برای اجرای قانون در سامانه مربوطه ثبت و به معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ارسال شده و در صورت عدم رفع آلایندگی، در دوره بعدی نیز مشمول قوانین مرتبط با آلایندگی و دریافت عوارض قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰(مالیات سبز) تصریح کرد: مطابق این قانون واحدهای تولیدی، صنعتی معدنی و خدماتی که به تشخیص سازمان حفاظت محیط زیست، حدود مجاز و استانداردهای زیست محیطی را رعایت نمیکنند، در صورتی که در مهلت زمانی که توسط حفاظت محیط زیست برای آنها تعیین میشود، نسبت به رفع آلایندگی خود اقدام نکنند، بر اساس معیارهایی نظیر شدت، مدت، نوع و مکان آلایندگی با نرخهای نیم درصد، یک درصد و یک و نیم درصد به ماخذ فروش کالا یا خدمات، مشمول عوارض سبز میشوند.
رئیس پلیس راهور آذربایجان غربی گفت: خودروهای توقیفی پلیس؛ با ارائه تسهیلات ویژه ترخیص می شوند.
این مبلغ از طریق دفتر UNDP (دفتر عمران سازمان ملل در ایران) به پروژه احیای دریاچه ارومیه تخصیص پیدا میکند.
خبرهای حوادث اخیر اورمیه، حاکی از آن است که بانویی فخیمه از اعضای محترم شورای شهر در شکاف بین واقعیت و توهم سقوط کردهاست.
جرایم خشن یکی از دغدغههای اصلی ما مردم است، زیرا تهدیدی مستقیم برای امنیت و آرامش جامعه به حساب میآید.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه