۷۹۰ فقره پرونده تخلف صنفی در آذربایجان غربی تشکیل شد

دبیر قرارگاه تامین امنیت غذایی آذربایجان غربی از تشکیل ۷۹۰ فقره پرونده تخلف صنفی و فروشگاه های زنجیره ای و ۱۰ مورد پرونده قاچاق کالا در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، پرویز امجدی در سی و هفتمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان با اشاره به انجام ۹ هزار و ۲۶۱ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی و فروشگاه های زنجیره ای استان، افزود: در این زمینه ۷۹۰ فقره پرونده تخلف صنفی تاکنون تشکیل شده و به مراجع قضایی ارسال شده است.

وی تشکیل ۶۷ جلسه اصلی و وبینار در سطح استان، ۷۵ جلسه در سطح شهرستان ها و ۱۹۰ جلسه اطلاع رسانی هم فکری امنیتی و تصمیم گیری طرح اصلاح و کارآمدسازی نظام یارانه ای با تشکل‌های دام و طیور، کارخانجات لبنیات، کشتارگاه‌های صنعتی، تعاونی عشایری، نظام مهندسی و نظام دامپزشکی امور صنفی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای را از مهمترین اقدامات این قرارگاه تاکنون عنوان کرد.

اکبر کرامتی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی هم در ادامه بر تشکیل جلسات تخصصی و پرونده الکترونیکی برای واحدهای نانوایی استان جهت تسهیل در روند بازرسی ها در حوزه آرد و نان ، برخورد جدی با تخلفات صورت گرفته در بازار و همچنین به استفاده مدیریت شده از نیروهای بسیجی و کارشناسان اداره استاندارد، علوم پزشکی و بهداشت و درمان در اکیپ های بازرسی تاکید کرد.

دادود قربان نژاد مدیر عامل شرکت پشتیبانی آذربایجان غربی نیز در ادامه از ذخیره سازی ۱۲۰۰ تن مرغ و ۳۸۲ تن گوشت قرمز و ۵۰ تن تخم مرغ و تهیه به موقع نهاده های دامی خبر داد.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان نیز در این جلسه گفت: ۶۳۵ تن برنج تایلندی، ۱۲۲۳ تن برنج هندی، ۳۱۱ تن شکر نیز از محل انبار شرکت غله پیش فاکتور جهت توزیع صادر شده است.

امید زینالی اضافه کرد: مقدار ۴۱۷ تن برنج تایلندی، ۹۳۲ تن برنج هندی و ۲۲۹ تن شکر نیز توسط شرکت غله و خدمات بازررگانی استان به قیمت مصوب دولتی در سطح بازار توزیع شده است.

سرهنگ عبدی رییس سازمان بسیج اصناف بازاریان و فعالان اقتصادی استان نیز در این نشست با اشاره به ساماندهی نیروهای بسیجی برای همکاری در نظارت بر بازار گفت: ۲۶۰ نفر از نیروهای بسیجی آموزش دیده، دارای کارت بازرسی آماده همکاری در حوزه بازرسی و نظارت برابر تفاهمنامه ابلاغي هستند.

در ادامه سایر اعضای حاضر در این جلسه در خصوص مباحثی از قبیل استفاده از ظرفیت تعاونی ها و دهیاران و بخشداری ها در رصد بازار ، جهت تشدید بازرسی ها در حوزه آرد و نان و تشکیل جلسات تخصصی در حوزه بازرسی، تنظیم بازار میوه شب عید از جمله سیب و پرتقال و بررسی روند توزیع برنج و سیب زمینی در سطح بازار مواردی را مطرح و پیشنهادات و راهکارهای لازم ارائه شد.