به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، در ابتدای این دیدار دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفهای استان عنوان کرد: در حال حاضر چهار مرکز دانشگاه فنی و حرفهای در شهرستانهای ارومیه و خوی فعال هستند و در تلاشیم تا دو مرکز دیگر در ماکو و میاندوآب و نیز یک آموزشکده کشاورزی در ارومیه احدث کنیم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای استان افزود: اکثر فارغ التحصیلان این دانشگاه وارد بازار کار میشنود و با توجه به این موضوع نیازمند تجهیز کارگاهها و به روز رسانی تجهیزات کارگاهی هستیم؛ همچین دیگر مشکل دانشگاه فنی و حرفهای منابع انسانی و کمبود اعضای هیئت علمی نسبت به تعداد دانشجویان میباشد که با نظر مساعد وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه فنی و حرفهای امیدواریم این مشکلات در دولت فعلی مرتفع شود.
وی ادامه داد: ما امیدواریم بتوانیم در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید، اشتغال آفرین و دانش بنیان نامگذاری شده است دانشگاه فنی و حرفهای استان را به یک دانشگاه کارآفرین تبدیل کنیم و در امر تولید محصول و برند سازی فعالیت کنیم که با وجود پتانسیلها و نیروی کار متخصص در این دانشگاه این امر میتواند تحقق یابد و بمنظور تسهیل در تحقق این امر نیازمند تعامل و همراهی دستگاههای اجرایی استان برای جذب سرمایه هستیم.
در ادامه دکتر سید سلمان ذاکر به نیاز صنایع استان به تکنسین و نیروی کار متخصص بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای میتواند این نیروی کار را تامین کند.
وی ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفهای حلقه مفقوده ارتباط علم با صنعت است؛ ما تلاش خواهیم کرد که مسئولین این دانشگاه را در برنامه یکشنبه های با صنعت استاندار با ایشان همراه کنیم و شاهد تعامل بیش از پیش و هرچه بهتر این دانشگاه با صاحبان صنایع استان شویم که این امر موجب تفاهم دانشگاه با صنایع استان در خصوص معرفی نیروی کار و تکنسین به صاحبان صنایع و همچنین بورسیه دانشجویان شاغل به تحصیل در صنعت نیز میشود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ورود فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای به بازار کار نوعی پیروزی برای این دانشگاه محسوب و باعث هدایت جوانان از مصرف گرایی به تولید گرایی میشود.
دکتر ذاکر همچنین در خصوص جذب سرمایه برای تولید محصول در دانشگاه و تقویت دانشگاه عنوان کرد: این امر با شناساندن دانشگاه فنی و حرفهای به دیگران و بویژه صاحبان صنایع فراهم خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش ۳۳ درصدی حجم آب در مخازن سدهای استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: طی سال گذشته ۸۵ پروژه مرمتی و زیرساختی دراستان انجام و برای این امر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش هشداردهنده ۲۱۰ کیلومتر مربعی وسعت دریاچه ارومیه خبر داد. این کاهش چشمگیر که ناشی از کمبود ۴۹.۶ درصدی بارشهاست، زنگ خطر بحران زیستمحیطی را به صدا درآورده است.
برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی دولت بیشک برای برخی از چهرههای ورزشی خبری ناخوشایند بوده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه