به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، در این نشست ادبی که نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، مسئولان واحدهای آفرینش های ادبی و آموزش و پژوهش حوزه هنری آذربایجان غربی و« حمید واحدی» از پژوهشگران و اساتید ادبی شهرستان ارومیه حضور داشتند ؛ بخش های مختلف کتاب معرفی طرزی افشار و راهکارهای موثر در استفاده علاقمندان از این اثر ادبی مورد گفتگو قرار گرفت.
استناد به آثار مرتبط، انتخاب آثار برتر طرزی افشار، محتوای شعر و سبک های ادبی طرزی افشار، طرزی در تذکره های ادبی ، زندگی اجتماعی طرزی افشار در کنار تاثیر سبک ادبی طرزی و استفاده وی از قواعد زبان ترکی در تحکیم زبان فارسی از مواردی بود که در این نشست مطرح و جهت انتشار در این اثر ادبی مکتوب انتخاب شدند.
کتاب معرفی طرزی افشار به همت حوزه هنری آذربایجان غربی و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با هدف شناساندن بهتر این شاعر توانای شهرستان ارومیه و سبک ادبی منحصربه فرد وی به عنوان بخش مهمی از تاریخ ادبیات استان آذربایجان غربی طی سال جاری تولید و منتشر می شود.
طرزی افشار از شاعران به نام ارومیه در سده ی یازدهم هجری قمری بود که در عهد شاه عباس دوم می زیسته است. شهرت ایشان در ساختن واژه ها و مصدرهای جعلی بود. طرزی افشار از ایل افشار بود و در روستای طرزیلو ارومیه (شهرک وحدت کنونی) متولد شد ولی از محل و سال مرگ ایشان اطلاعی در دست نیست. طرزی افشار دارای دیوانی به نام “دیوان افشار” است که در سال ۱۳۰۷ به همت محمد تمدن به چاپ رسید. این کتاب در سال ۱۳۳۸ دوباره چاپ گردید. طرزی مبتکر طرزی نوین در سخنسرایی بود.
با محوریت پروژه های نیمه تمام شهرستان، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی با فرماندار اشنویه دیدار و گفتگو کرد.
نمایشگاه گروهی نقاشی با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی افتتاح شد.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: در سال گذشته به استناد آمار ثبت شده در سامانه رصد، تعداد 9 هزار و 146 نفر در حوزه اصناف آذربایجان غربی صاحب شغل شده اند.
«بابک لطفی خواجه پاشا» نویسنده و کارگردان سینمای ایران بعنوان چهره هنر انقلاب اسلامی آذربایجان غربی درسال ۱۴۰۳ معرفی شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه