به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،در این سفر از واحدهای تولیدی صنعتی شهرستان میاندوآب بازدید به عمل آمد.
واحدهای صنعتی شیرین دیار(قند ریزی)، ابریشم پلاست(تولید الیاف و گونی های مختلف صنعتی و کیسه های بسته بندی)، تولید محصولات خورشیدی، بررسی مشکلات احداث فاز توسعه کارخانه های سحر شیمی الوان(تولید رنگ صنعتی و خودرو) و مشکلات احداث کارخانه ذوب آهن و افتتاح کارخانه تولید ورق فشرده چوبی با روکش ملامینه در شهرک صنعتی شهید باکری میاندوآب واحدهای بودند که مورد بازدید کرمی و اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع استان قرار گرفتند.
پس از بازدید میدانی از واحدهای صنعتی تولیدی مشکل دار میاندوآب جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با محوریت شهرستان میاندوآب به منظور حمایت از این واحدها در محل فرمانداری شهرستان با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: در سفر به میاندوآب 21 واحد تولیدی که دارای مشکلاتی بودند پس از بررسی میدانی مشکلات و موانع آنها 21 مصوبه برای رفع این مشکلات و موانع در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع به تصویب رسید.
کرمی تصریح کرد: از ۲۱ مصوبه، هشت مصوبه در رابطه با دستگاههای خدمات رسان و ۱۳ مصوبه نیز در رابطه با درخواست تسهیلات بود که مقرر شد از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری و منابع داخلی بانک ها تامین شود.
عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در این جلسه اظهار کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دو حوزه حمایت و پشتیبانی از چرخه تولید و مانع زدایی اقداماتی در دستور کار قرار داده است که با همکاری اعضای ستاد و سایر دستگاه های اجرایی، موانع و مشکلات واحد های تولیدی را شناسایی و پیگیری های لازم در جهت برطرف شدن و همچنین زمینه تحقق اهداف رونق و جهش تولید و نمایان شدن آثار و برکات آن در فضای اقتصادی و اجتماعی استان فراهم شود.
وی افزود: مطابق ماده 7 قانون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مصوبات این ستاد و در ذیل آن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع استان ها برای همه دستگاه ها و نهادها لازم الاجرا است و همه مدیران دستگاه های اجرایی و بانکی مصوبات کارگروه را به مرحله اجرا در بیاورند.
وی خاطرنشان کرد: اولویت اداره کل صمت برای حمایت از واحد های صنعتی و فعالان اقتصادی و ارائه تسهیلات بانکی به طرح های صنعتی که با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد باشند و افزایش تولید در واحدهایی که با ظرفیت پایین در حال فعالیت می باشند و تأمین مالی سرمایه در گردش واحد های صنعتی، معدنی و فعالان اقتصادی می باشد.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب از کشف ۵۴۷ دستگاه انواع لوازمخانگی قاچاق از یک دستگاه خودرو پیکانوانت در ایستگاه بازرسی شهید محمدنژاد این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره صنعت و معدن شهرستان نقده گفت: شهرستان نقده با دارا بودن ۳ واحد تولید زیپ در کشور قطب تولید زیپ در کشور به شمار میآید.
مدیر پایانه مرزی پلدشت از افزایش ۵۲۳ درصدی تردد ناوگان باری از این پایانه در سال جاری خبر داد.
مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب گفت: در سال زراعی جاری قرداد کشت گندم در بیش از ۱۱ هزار هکتار منعقد شده و تاکنون سه هزار و ۱۳۴ هکتار به کشت این محصول اختصاص پیدا کرده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه