در سال 1401 انجام شد؛

تولید یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیب در آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی با ابراز خرسندی از راه اندازی واحد مجهز دسته بندی و بسته بندی محصول سیب در ارومیه با تلاش ویژه بخش خصوصی گفت: راه اندازی این چنین واحدهایی راهبرد مهم استان برای ارتقای کیفیت صادراتی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این محصول است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدصادق معتمدیان در حاشیه بازدید از واحد تولیدی مجهز جداسازی و بسته بندی سیب تولیدی ارومیه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه آذربایجان غربی سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن میوه درختی از ۱۱۵ هزار هکتار باغ تولید می‌کند که بخش عمده آن سیب است ، اضافه کرد: سیب با توجه به تولید بالا و قرار گرفتن آذربایجان غربی در رتبه نخست کشورِی، از محصولات راهبردی استان است.

امسال یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیب در آذربایجان غربی تولید شده است

وی ادامه داد: با توجه به آمار ارائه شده از سوی نهادهای مسئول، امسال بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیب در آذربایجان غربی تولید شده است.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: بهترین کار برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در محصول سیب تولیدی استان، حرکت به سمت دسته بندی و بسته بندی مکانیزه است و با توجه به اهمیت این حوزه، از اولویت‌های اصلی را در تجاری سازی، سورتینگ و بسته بندی میوه بویژه سیب قرار داده‌ایم.

معتمدیان اظهار کرد: از سال گذشته ۵۲ واحد در حوزه دسته بندی و بسته بندی در استان راه اندازی شده که امیدواریم که این تعداد با حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی افزایش یابد .

وی گفت: همچنین یکی دیگر از برنامه‌های استان، راه اندازی واحدهای سردخانه‌ایی با کیفیت بالا و به اصطلاح اتمسفری است که می‌تواند در ماندگاری میوه و صادرات نقش بسزایی داشته باشد.

از توسعه واحد های بسته بندی محصولات کشاورزی در استان حمایت می کنیم

معتمدیان یادآور شد: در حال حاضر ۴۵۶ واحد سردخانه‌ای با مجموع یک میلیون تن ظرفیت در آذربایجان غربی وجود دارد که در تلاش داریم در بحث کیفی سازی و استفاده از تکنولوژی روز و حرکت به سمت سردخانه های اتمسفری در این حوزه حرکت کنیم.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: همچنین با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، برنامه ریزی هایی برای توسعه صادرات سیب از استان داریم که با به نتیجه رسیدن آنها روند صادراتی در این حوزه شتاب بسیار خوبی خواهد گرفت.