به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز به نقل از آذرانجمن، با توجه به اینکه رشته زبان و ادبیات تُرکی از سال ٩۵ در دانشگاه تبریز تاسیس شده است. اما تاکنون هیچ اقدامی جهت جذب هیئت علمی دارای تحصیلات عالیه در رشته یاد شده صورت نپذیرفته است. معلق بودن این رشته بدون هیئت علمی به تنهایی می تواند زنگ خطری برای موجودیت این رشته و تعطیلی آن در دانشگاه تبریز باشد.
بنابر ادعای دانشجویان این رشته، کارشکنی های مسئولین دانشکده که عمدتا از گروه زبان و ادبیات فارسی بوده و مبادرت به مداخله در امورات این رشته نوپا کرده اند، مانع جذب هیئت علمی پس از گذشت ٧ سال از زمان تاسیس رشته زبان و ادبیات تُرکی شده است.
لازم به توضیح است که در حالی شاهد این بی مبالاتی در ارتباط با جذب هیئت علمی برای رشته زبان و ادبیات تُرکی در دانشگاه تبریز هستیم که همزمان در دانشگاه کردستان برای رشته زبان و ادبیات کُردی ۴ هیئت علمی جذب شده است که با مراجعه به سایت دانشگاه به سهولت می توان با این واقعیت روبرو شد!
حال باید از مسئولین دانشگاه تبریز و دانشکده زبان و ادبیات پرسید که آیا ممیزه تنی و ناتنی در میان زبان های ایران حاکم است که جذب هیئت علمی برای دوام و قوام زبان و ادبیات کُردی روا و برای زبان و اذبیات تُرکی ناروا شده است؟!
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه