به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، دکتر علی حسین زاده با تاکید بر استقبال مردم از اهدا خون در این شهرستان، اظهار داشت: از ۱۹ اردیبهشت تا ۱۹ تیر ماه سال جاری یک هزار و ۳۷۶ نفر برای اهدا خون به پایگاه انتقال خون دائمی بوکان مراجعه کردند که از زمان شروع فعالیت این پایگاه پس از آزمایشهای لازم توانستیم تا پایان نیمه دوم تیرماه یک هزار و ۱۵۹ واحد خونی دریافت، ذخیره و در اختیار دیگر مراکز در سطح استان قرار دهیم.
وی اظهار کرد: خوشبختانه روند اهدا خون در شهرستان بوکان مطلوب بوده و روند صعودی دارد و از عموم مردم درخواست می شود همچنان این پایگاه انتقال خون را که برای تبدیل شدن به پایگاه دائم، سال ها برای آن تلاش شده یاری نمایند.
دکتر حسین زاده افزود: با راهاندازی این مرکز، تامین و تهیه خون و فرآوردههای خونی در شهرستان بوکان و جنوب این استان تسهیل خواهد شد .
وی افزود: مرکز ثابت خونگیری برای نخستین بار در بیمارستان شهید قلیپور بوکان برای انجام عملیات خونگیری از اهداکنندگان در اردیبهشت ماه سال جاری راهاندازی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان ادامه داد: این مرکز به ۹ تخت (۶ تخت آقایان و سه تخت خانمها) تجهیز شده و هم اکنون ۲ پرستار و یک پزشک در آن مستقر هستند و به داوطلبان اهدای خون خدمات ارائه میدهند.
دکتر حسین زاده اضافه کرد: در این مرکز امکان ارائه خدمات روزانه به بیش از ۵۰ نفر وجود دارد و خون های اهدا شده برای فرآوری به پایگاه انتقال خون در سطح استان انتقال داده می شوند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان چالدران گفت: اردک سرسفید از گونههای در معرض خطر انقراض جهانی (Endangered) است که طی پایش میدانی مأموران یگان حفاظت محیط زیست چالدران، مشاهده و ثبت پنج بال از این پرنده در تالابهای شهرستان انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش ۳۳ درصدی حجم آب در مخازن سدهای استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: طی سال گذشته ۸۵ پروژه مرمتی و زیرساختی دراستان انجام و برای این امر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش هشداردهنده ۲۱۰ کیلومتر مربعی وسعت دریاچه ارومیه خبر داد. این کاهش چشمگیر که ناشی از کمبود ۴۹.۶ درصدی بارشهاست، زنگ خطر بحران زیستمحیطی را به صدا درآورده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه