به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی با اشاره به اینکه اراضی زیر کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۱۴ هزار هکتار و به صورت کشت قراردادی است، اظهار داشت: بیشترین سطح زیر کشت در مناطق پیرانشهر، میاندواب و سپس بوکان و نقده کشت در تمامی مناطق استان به صورت قراردادی است.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۴۱ نوع رقم بذر در کشت محصول چعندر قند امسال استفاده شده که عمده بذرهای وارداتی هستند.
شهبازی ادامه داد: قیمت خرید تضمینی امسال نیز به ازای هر کیلوگرم چغندرقند با عیار ۱۶ درصد ۲۸ هزار ریال اعلام شده است.
وی گفت: با توجه به لزوم رعایت الگوی کشت و کاهش مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، کارخانههای قند به همراه کارشناسان، میتوانند با ترغیب کشاورزان به کشت این محصول در شمال استان و ترویج استفاده از روشهای نوین در مزارع در جهت ارتقای تولید در واحد سطح، نقش بسزایی داشته باشند.
شهبازی با اشاره به اینکه باید برنامه جامعی برای کشت، داشت و برداشت چغندرقند برای سال زراعی جدید تدوین شود، ادامه داد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها و کارشناسان، افزایش تولید در واحد سطح را در دستور کار قرار دهند.
استاندار آذربایجان غربی گفت: بهره مندی مرزنشینان استان از مزیتهای مرزی که در گذشته مورد غفلت بوده، یک ضرورت بوده و باید ساز و کار آن فراهم شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان چالدران گفت: اردک سرسفید از گونههای در معرض خطر انقراض جهانی (Endangered) است که طی پایش میدانی مأموران یگان حفاظت محیط زیست چالدران، مشاهده و ثبت پنج بال از این پرنده در تالابهای شهرستان انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش ۳۳ درصدی حجم آب در مخازن سدهای استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: طی سال گذشته ۸۵ پروژه مرمتی و زیرساختی دراستان انجام و برای این امر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه