به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، حسن شیری، در تشریح این خبر افزود: طی ۶ ماهه نخست سال جاری حدود ۲۵۰۰ نفر از پایگاه ملی حسنلو بازدید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۱ درصد افزایش بازدیدکننده ثبت شده است.
وی ادامه داد: از بین بازدیدکنندگان از این مجموعه، ۳۵ نفر گردشگر خارجی از کشورهای مختلف نیز از این تپه تاریخی بازدید کردند.
شیری با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۳۹۹ با همه گیری و شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش بازدید گردشگران از اماکن تاریخی و گردشگری بودیم، افزود: خوشبختانه با اقدامات انجام یافته در طول سال، اقداماتی از قبیل، برگزاری برنامههای متنوع مانند نوروزگاه، معرفی بیشتر اثر در رسانهها و عموم مردم، توزیع بروشورهای متنوع و رایگان در پایگاه، مستقر نمودن راهنمایان گردشگری، نصب تابلوها و بیلبوردهای معرفی اثر در جادههای اصلی منتهی به آن شاهد افزایش حضور گردشگران در محوطه تاریخی حسنلو هستیم و امیدواریم که با این اقدامات صورت گرفته، روند صعودی افزایش گردشگر در ماه ها و سال های آتی نیز ادامه داشته باشد.
وی اظهار کرد: این مجموعه یکی از مهمترین سایت های باستانی کشور است که قدیمیترین لایه آن در حدود ۸۰۰۰ سال قدمت داشته و از نظر معماری نیز دارای جایگاه ویژه ای است.
مدیر پایگاه ملی حسنلو ادامه داد: کشف جام زرین حسنلو در سال ۱۳۳۷ یکی از مهمترین اکتشافات علمی و از نادرترین آثار تاریخی، دینی و هنری دنیای باستان است که باعث شهرت جهانی این محوطه شده است.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانغربی از ورود موج جدید بارشی به استان از روز سهشنبه خبر داد.
استاندار آذربایجان غربی در تماس تلفنی با سرپرست فرمانداری مهاباد پیگیر علت ریزش معدن در روستای عبدالله آباد شد.
در پی ریزش معدن باریت روستای عبدالله آباد شهرستان مهاباد یک نفر جان باخت.
آتش سوزی انبار علوفه در روستای مراجول جاده چی چست ارومیه مهار شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه