رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی؛

رشد تولید دانش بنیان‌ها تاثیر ویژه‌ای بر مهار تورم دارد

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی گفت: اگر برنامه ”مهار تورم” با مدیریت صحیح در مسیر واقعی خود قرار بگیرد و حمایت از تولید محصولات نیز مبتنی بر نیازمندیهای جامعه باشد، قطعا شاهد رشد تولید و مهار تورم در کشور خواهیم بود.

جواد نوری نیا در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری قارتال نیوز بیان کرد: پارک علم و فناوری استان امسال متناسب با شعار” مهار تورم و رشد تولید” و همچنین متناسب با ماموریت اصلی پارک های علم و فناوری، حمایت از کسب و کارهای نوآورانه و تجاری سازی ایده ها برای تولید کالا و خدمات را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی انجام شده هم اکنون یک هزار و ۵۶ نفر در واحد های مستقر در پارک علم و فناوری استان مشغول بکار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فروش واحد های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان ۷۳درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته اند گفت: برای تحقق این مهم برنامه‌های جامعی در حوزه تجاری سازی شامل برگزاری رویدادها، برپایی کارگاه های تخصصی و انجام مشاوره های مورد نیاز واحدهای فناور برگزار شده است.
وی اظهارداشت: اگر برنامه ” مهار تورم” با مدیریت صحیح در مسیر واقعی خود قرار بگیرد وحمایت از تولید محصولات نیز مبتنی بر نیازمندی های جامعه باشد، قطعا شاهد رشد تولید و مهار تورم در کشور خواهیم بود.

وی افزود: در حوزه دانش بنیان‌ها به سبب اینکه شرکت ها طیف گسترده ای از محصولات وارداتی و مورد نیاز جامعه را تولید می کنند، عملا رشد تولید باعث جلوگیری از خروج ارز و در نهایت مهار تورم خواهد شد؛ بر همین اساس رشد تولید در حوزه دانش بنیان تاثیر ویژه ای بر مهارم تورم خواهد داشت.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی گفت: اگر برنامه ”مهار تورم” با مدیریت صحیح در مسیر واقعی خود قرار بگیرد و حمایت از تولید محصولات نیز مبتنی بر نیازمندیهای جامعه باشد، قطعا شاهد رشد تولید و مهار تورم در کشور خواهیم بود.

نوری نیا، به مشکلات پیش روی پارک های علم و فناوری برای تحقق این مهم اشاره کرد و گفت: یکی از عمده ترین مشکلات پارک های علم و فناوری مربوط به  اعتبارات است. هزینه ها در فرایند تجاری سازی بسیار بالاست و نیازمند این هستیم که نگاه متفاوت و ویژه ای به حوزه تجاری سازی و حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور صورت گیرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان  تصریح کرد: در حال حاضر ما در دو بخش” اعتبارات” و ” ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور” فعالیت داریم.
وی خاطرنشان کرد: اگر بودجه پارک ها متناسب با ماموریت آنها تامین شود، شاهد رشد تولید و مهار تورم خواهیم بود. اشتغال زایی در این بخش نیز کاملا مقرون به صرفه و کم هزینه تر از تولیدات معمول است، زیرا در این حوزه در فرایند تولید محصول و ایجاد ارزش تکیه بر روی منابع دانشی است تا منابع فیزیکی. در حال حاضر برای ایجاد هر اشتغال پایدار بیش از یک میلیارد تومان هزینه در کشور صرف می شود، در صورتی که اگر حوزه دانش بنیان ها حمایت شود، زمینه اشتغال جوانان با مبالغ بسیار کمتری فراهم خواهد شد.

خبرنگار؛بیتا اختیاری