به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، سعید شهند، با بیان اینکه غاز پیشانی سفید کوچک، خرس قهوه ای، پلنگ و گوزن زرد ایرانی و میش مرغ جزو گونه های حفاظت شده برنامه ملی نجات گونه های نادر تدوین شده است، افزود: با مذاکرات و امضای تفاهم نامه انجام شده، مقرر است بزودی با ورود تخم میش مرغ از کشورهای اسپانیا و ترکیه و ایجاد بستر حفاظتی در بوکان، اقدام به تکثیر در اسارت انجام شده تا نگرانی از انقراض این گونه مرتفع شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۴ تا ۳۰ بال میش مرغ در استان زیست میکنند، ادامه داد: برنامه ریزی خرید ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی برای تبدیل به پناهگاه میش مرغ در سال جاری انجام شده که با تخصیص اعتبارات این امر، عملیاتی می شود.
شهند با بیان اینکه گوزن زرد ایرانی از گونه های شاخص پارک ملی دریاچه ارومیه در مجتمع تکثیر در اسارت رشکان است، افزود: طی سال گذشته اقدامات موثری برای روند نجات گونه گوزن زرد ایرانی انجام شده است که طی دو هفته آینده شاهد تولد گوساله های جدید این گونه در استان خواهیم بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: حال عمومی ۶ راس گوزن انتقال یافته از دشت ساری در سال ۱۴۰۱ به مجتمع رشکان مساعد و در سلامت کامل هستند و در جزیره اشک ۲۵ تا ۳۰ راس و در مجتمع رشکان نیز ۱۱ راس گوزن زرد ایرانی حفاظت می شود که با تولد گوساله های جدید تعداد این گونه در حیات وحش استان افزایش می یابد.
افول جایگاه شوراهای اسلامی شهر ارومیه در پی عدم رسیدگی به تخلفات "هفت عضو پرحاشیه شورای شهر ارومیه" از طرف نهادهای ذیربط و مسئولین قضایی استان در حال رخ دادن است.
روند اجرای طرح مراحل اجرایی توسعه واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ هزار قطعه در شهرستان ارومیه بررسی شد.
رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش، موزه تاریخ طبیعی و ذخائرژنتیکی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت : " کل مستی و قوچ مستی " که فصل جفت گیری کَل و بز و قوچ و میش وحشی است از اواسط آبان آغاز و تا پایان آذر ادامه می یابد که دوره ای بسیار حساس در زاد و ولد و تداوم نسل و حیات برای این گونه ها است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی از صدور ۱۸ مورد موافقت اصولی برای طرحهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه