انجام قریب به ۱۲ هزار مورد بازرسی در اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در آذربایجان غربی

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: در طول اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۳ در استان ۱۱ هزار و ۹۴۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی، خدماتی، انبار و سردخانه ها، عمده فروشی‌ها، خرده‌فروشی‌ها انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، ایرج مرندی افزود: با انجام بازرسی‌های فوق ۲ هزار و ۳۴۷ فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تشکیل و جهت رسیدگی بیشتر و صدور حکم نهایی به دستگاه های ذیربط ارجاع گردید.

مرندی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ که از ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۲ آغاز و در ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به پایان رسید، ۴۱ اکیپ بازرسی در سطح استان در دو شیفت صبح و بعدازظهر از واحدهای مختلف صنفی بازرسی و اقدام به نظارت میدانی و تشکیل پرونده‌های مختلف تعزیراتی نمودند.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت آذربایجان غربی با اشاره به برگزاری متعدد جلسات با ادارات ذیربط در راستای اجرای موثر طرح نظارتی گفت: تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام، اتاق اصناف مرکز استان، اتحادیه‌های صنفی، بازرسی اصناف و سایر ارگان‌های دخیل در اجرای طرح نظارتی در قالب اکیپ‌های مشترک با بازرسان صمت استان حضور مستمر داشتند و در پیشبرد کیفی بازرسی‌ها نقش بسزایی را ایفا کردند.

مرندی اضافه کرد: با عنایت به تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز ۱۴۰۳ و آغاز سفرهای نوروزی و همچنین در راستای اجرای مصوبات جلسات ستاد خدمات سفر استان، اکیپ‌های مشترک بازرسی با حضور نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و میراث‌فرهنگی تشکیل و نسبت به نظارت و بازرسی از رستوران‌های شهری و بین شهری، هتل‌ها، مهمان‌پذیری‌ها، غذاخوری‌ها و خدمات مورد نیاز مسافران نوروزی در طول تعطیلات نوروزی اقدام و با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرفت.

وی بیان کرد: در طول اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ بیشترین تخلفات پرونده‌های متشکله مربوط به عدم درج قیمت با یک هزار و ۱۰۷ مورد ، گران‌فروشی با ۴۶۰ مورد و کم‌فروشی با ۱۰۱ مورد بوده است که پرونده‌های متخلفین پس از تکمیل جهت رسیدگی و رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

مرندی در خاتمه گفت: همشهریان عزیز در طول سال می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی از سوی واحدهای صنفی و غیر صنفی اعم از احتکار، قاچاق، عدم فروش کالا، گرانفروشی، کم فروشی، عدم صدور فاکتور، عدم درج قیمت بر روی کالا و خدمات و غیره را از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن وتجارت در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.