به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.
وی اضافه کرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.
قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: در هفت ماهه اول سال جاری یک هزار و ۷۳۵ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق انجام گردیده که منجر به تشکیل ۴۱۹ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۲هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی گفت: تاثیر احداث سدهای استان در کاهش حجم آب دریاچه ارومیه کمتر از ۵ درصد است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از سی و پنجمین سازش پرونده قتل عمد استان خبر داد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از احداث ۵ واحد دوربرگردان در محور ارومیه_مهاباد و ارومیه_سرو باهدف کاهش تصادفات جاده ای در این محورهای پر تصادف خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه