به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، نخستین همایش علمی «گزارش¬های پژوهشی» دانش¬آموزان شهر قوشچی با حضور غلامرضا غلامی، رییس شورای اسلامی شهر قوشچی؛ رحیم خیری، رییس اداره آموزش و پرورش منطقه انزل و هیئت همراه؛ محسن ملک زاده، مسئول کتابخانه گنج دانش؛ معلمان، دانش آموزان و اولیاء با هدف آشنایی دانش¬آموزان با فرآیند پژوهش و منابع کتابخانه¬ای در مدرسه شهید صمد قنبری شهر قوشچی برگزار شد.
رضا مشهدی غلام، دبیر علمی همایش و عضو حقیقی انجمن کتابخانه¬های عمومی بخش انزل با اشاره به نقش پژوهش در جامعه گفت: هدف از برگزاری این همایش، آشنا کردن دانش¬آموزان با فرآیند پژوهش و استفاده از منابع کتابخانه ای و بسترسازی برای ورود دانش آموزان به عرصه پژوهش در آینده¬ای نزدیک می باشد.
وی افزود: در این همایش ۹ نفر از دانش آموزان پایه هفتم به صورت داوطلبانه گزارش¬های پژوهشی خود را ارائه کردند.
محسن ملک زاده، مسئول کتابخانه گنج دانش و داور همایش، ضمن اشاره به پیوند عمیق بین کتابخانه و مدرسه اظهار داشت: کتابخانه ها نقشی اساسی در فرآیند آموزش و حمایت از برنامه های آموزشی و پژوهشی مدارس ایفا می کنند؛ بر همین مبنا قبل از برگزاری همایش، آموزش روش تحقیق و پژوهش و استفاده از منابع کتابخانه ای با همکاری رضا مشهدی غلام، دبیر علمی همایش در محل کتابخانه گنج دانش انجام شد.
مسئول کتابخانه گنج دانش گفت: از ریاست و پرسنل آموزش و پرورش منطقه انزل و معلمان و مدیران این منطقه به جهت همکاری با کتابخانه های بخش انزل در جهت ترویج کتابخوانی و هدایت دانش آموزان جهت استفاده از کتابخانه سپاسگزارم.
این همایش با قرائت بیانیه هیئت داوران توسط مسئول کتابخانه گنج دانش و اهدا جایزه به دانش آموزان ارائه کننده گزارش پژوهشی خاتمه یافت.
شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی با صدور اطلاعیهای نسبت به خطرات شنا در سدها، کانالهای آبیاری و تأسیسات آبی این استان هشدار داد و اعلام کرد: این مناطق صرفاً برای آبرسانی طراحی شدهاند و برای شنا ایمن نیستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان از فرسودگی شدید زیرساختهای آموزشی در مناطق مختلف آذربایجانغربی خبر داد و بر لزوم نوسازی فوری تأکید کرد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی از وقوع تصادف بین مینیبوس و پژو پارس در محور ارومیه – سلماس خبر داد و گفت: در این حادثه ۱۱ نفر مجروح شدند که توسط نجاتگران به مراکز درمانی منتقل شدند.
در دنیای مدرن، تلفنهای همراه به بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند، اما تحقیقات نشان میدهد این همراه همیشگی میتواند آرامش شبانهمان را به خطر بیندازد. آیا وقت آن نرسیده که جای گوشی را از کنار بالش به نقطهای امنتر تغییر دهیم؟
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه