به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی از تبریز به خوی و سپس ارومیه به طول حدود ۲۲۲ کیلومتر و با سرمایهگذاری ۱,۰۰۰ میلیارد تومان آماده بهرهبرداری است. این پروژه در سال ۱۳۸۵ شروع شده و برای سالهای متمادی بلاتکلیف باقیمانده بود که در دولت مردمی تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
همچنین ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی خط لوله تبریز-خوی-ارومیه بیش از ۶۵ هزار بشکه در روز است که با بهرهبرداری از این طرح، سالیانه ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل صرفهجویی در حمل با ناوگان حمل و نقل نفتکش جادهای صورت میپذیرد.
بهرهبرداری از طرح خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی تبریز-خوی، ارومیه موجب حذف روزانه ۵۰۰ نفتکش از مسیر تردد جادهای میگردد که علاوه بر کاهش تلفات جادهای، نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد.
از دیگر مزایای افتتاح این خط لوله، اتصال انبار نفت ارومیه به ظرفیت ۱۲۰ میلیون لیتر ذخیرهسازی انواع فرآوردههای نفتی شامل ۱۱ مخزن به خط لوله تبریز- خوی، ارومیه را میتوان عنوان کرد.
شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی با صدور اطلاعیهای نسبت به خطرات شنا در سدها، کانالهای آبیاری و تأسیسات آبی این استان هشدار داد و اعلام کرد: این مناطق صرفاً برای آبرسانی طراحی شدهاند و برای شنا ایمن نیستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان از فرسودگی شدید زیرساختهای آموزشی در مناطق مختلف آذربایجانغربی خبر داد و بر لزوم نوسازی فوری تأکید کرد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی از وقوع تصادف بین مینیبوس و پژو پارس در محور ارومیه – سلماس خبر داد و گفت: در این حادثه ۱۱ نفر مجروح شدند که توسط نجاتگران به مراکز درمانی منتقل شدند.
در دنیای مدرن، تلفنهای همراه به بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند، اما تحقیقات نشان میدهد این همراه همیشگی میتواند آرامش شبانهمان را به خطر بیندازد. آیا وقت آن نرسیده که جای گوشی را از کنار بالش به نقطهای امنتر تغییر دهیم؟
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه