به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن زودهنگام صبحانه در آغاز روز ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش دهد. همچنین مشخص شد افرادی که آخرین وعده غذایی خود را قبل از ساعت ۹ شب میخورند، کمتر در معرض دیابت نوع ۲ قرار دارند.
مطالعات نشان میدهد که خوردن زودهنگام وعده صبحانه، در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نقش دارد. غذا خوردن مدت کوتاهی پس از بیدار شدن باعث تحریک هورمونهایی مانند انسولین میشود که سپس به انتقال قند به داخل سلولها و خارج شدن از جریان خون کمک میکند.
همچنین این مطالعه نشان داد کسانی که معمولاً قبل از ساعت ۸ صبح صبحانه میخورند، نسبت به کسانی که صبحانه را بعد از ساعت ۹ صبح میخورند، کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. افرادی که دیرتر شام میخورند (مثلاً از ساعت ۹ یا ۱۰ شب به بعد)، در مقایسه با کسانی که زودتر شام میخورند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
این مطالعه توضیح میدهد که زمان ناشتایی در طول شب، یعنی فاصله بین شام و صبحانه، هرچقدر طولانیتر باشد، احتمال ابتلا به دیابت بیشتر میشود. خطر بروز دیابت نوع ۲ در این شرایط، زمانی کمتر میشود که با وجود گرسنگی بیش از ۱۳ ساعت در طول خواب شبانه، وعده صبحانه را زودتر از ساعت ۸ صبح بخورید.
از طرفی قند خون بالا هم از علائم دیابت نوع ۲ به شمار میآید؛ به همین دلیل است که توصیه میشود افراد مبتلا به این بیماری، صبحها زودتر صبحانه بخورند. وقتی افراد صبحانه میخورند، کمتر به علائم سندرم متابولیک، مانند فشار خون بالا و قند خون بالا، مبتلا میشوند.
منبع: خبر آنلاین
معاون صنایعدستی کشور گفت: طعم فراموششده ایرانیان همان میراث فرهنگی و ناملموس غذا است که از مادران و ایرانبانوها به ارث رسیده و باید برای حفظ آن تلاش شود.
رئیسجمهور گفت: اصلاح واقعی کشور باید از درون دولت و با تغییر رفتار مدیران آغاز شود تا انضباط، صرفهجویی و شایستهسالاری در عمل تحقق یابد.
رئیسجمهور گفت: مشکل کشور کمبود منابع نیست بلکه ضعف در مدیریت و مصرف است؛ نجات اقتصاد ایران در گرو صرفهجویی، حذف هزینههای غیرضروری و تکیه بر ظرفیتهای داخلی است.
استاندار آذربایجانغربی گفت: این استان با برنامهریزی و تحرک جدی در حوزههای اقتصادی و اجتماعی، موفق به ثبت کمترین نرخ بیکاری در کشور شده و در صدر شاخص اشتغال قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه