به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرشته صادقی نسب افزود: سطح مبارزه با این آفت بومی در مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار و ۴۷۵ هکتار بود که امسال رشد قابل توجهی داشته است و بر اساس ردیابیهای صورت گرفته در سطح ۱۱ هزار و ۳۱۰ هکتار از کانون های ملخ استان ،مبارزه علیه ملخ های بومی درسطح ۸ شهرستان استان انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: بیشترین سطح مبارزه با این آفت در آذربایجان غربی به شهرستان سردشت در جنوب استان اختصاص یافته است.
وی گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته مبنی بر مبارزه به موقع با آفت ملخ، تاکنون هیچ گونه خسارتی به مزارع و باغات استان وارد نشده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: از جمله اقداماتی که در مبارزه با ملخ بومی در این استان انجام شده، تأمین و تجهیز ادوات و سمپاش، تهیه سموم و سمپاشی مناطق آلوده با استفاده از امکانات و کارکنان بخش دولتی بوده است.
صادقی نسب افزود: با توجه به پیش بینی احتمال مبارزه با این آفت در سال آینده، باید برنامه ریزی لازم برای تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز انجام شود.
وی به کشاورزان توصیه کرد که با پایش مزارع و باغات خود در صورت مشاهده جمعیت های ملخ، مراتب را در اسرع وقت به مراکز جهاد کشاورزی اطلاع دهند.
استاندار آذربایجان غربی گفت: امسال ارزیابی مدیران و فرمانداران استان براساس جذب سرمایه گذاری و عملکرد در حوزه تحقق شعار سال خواهد بود.
واحد سردخانه چهار هزار تُنی با سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی صبح امروز با حضور رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی به بهره برداری رسید.
استاندار آذربایجانغربی از تهیه و اجرای بستههای سرمایهگذاری برای شهرستانهای ۲۰ گانه استان خبر داد.
با تغییر مدیریت در سیستم نظام آموزشی آذربایجان غربی، گروه رسانه قارتال نیوز همچون گذشته پیگیر مطالبات فرهنگیان استان است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه