به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، سرهنگ فخرالدین رستم پور با اشاره به عملکرد پلیس فتای شهرستان با اشاره به اینکه افزایش وقوع جرائم سایبری در چهار ماه نخست امسال را شاهد هستیم، اظهار کرد: بررسی آماری میزان وقوع جرایم سایبری در چهار ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی را نشان میدهد.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: میزان کشفیات پروندههای ورودی حوزه جرایم سایبری نیز در مدت چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش را نشان میدهد .
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در چهار ماه نخست امسال تعداد ۱۱ نفر از هنجارشکنان و ۱۳ نفر متهم که اقدام به تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی میکردند نیز شناسایی و ضمن اخذ تعهد به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: در چهار ماهه نخست امسال به تعداد ۱۱۸ فقره پرونده واصله از دادسرا در حوزه جرائم اقتصادی رسیدگی شده است.
رستم پور تصریح کرد: رصد روزانه شبکههای اجتماعی با هدف مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی در فضای مجازی نیز منجر به شناسایی و اخذ تعهد از متخلفان و معرفی به مراجع قضایی شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب با تأکید بر اینکه خانواده تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی را برای فرزندان خود جدی بگیرند، اظهار کرد: به خانوادهها توصیه داریم تا مراقب فعالیت کودکان خود در فضای مجازی و بهخصوص شبکههای اجتماعی باشند.
فضای مجازی این روزها به یک بخش مهم از زندگی انسانها تبدیل شده است بهگونهای که به جرات میتوان گفت که فضای مجازی بر تمام شئون زندگی اجتماعی ما تأثیر گذاشته است.
فضای مجازی و توسعه ابزارهایی مانند رایانه، اینترنت و تمامی ابزار مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ضمن تأثیرگذاری بر تمامی شئون زندگی اجتماعی بشر بر جرایم، آسیبها و تهدیدها نیز تأثیر گذاشته است و این دنیای مجازی به محلی برای فعالیت مجرمان نیز تبدیل شده تا در کنار جرایمی که در حالت فیزیکی رخ میدهند، شاهد جرایم اینترنتی و یا بهتر بگوییم جرایم مجازی نیز باشیم.
در همین زمینه نیروی انتظامی برای اینکه مجرمان در فضای مجازی نیز در امان نبوده و زمینه را برای تاختوتاز خود فراهم نبینند، پلیسی به نام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات یا همان پلیس فتا تشکیل داد.
تصاویر رسیده به قارتال نیوز از برگزاری کلاسهای مختلط در یکی از مراکز علمی آزاد در جاده بند ارومیه حکایت دارد؛ موضوعی که در تضاد آشکار با ضوابط وزارت آموزش و پرورش است.
رئیس اورژانس آذربایجانغربی از واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور باراندوز ارومیه خبر داد و گفت: در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند که با اقدام بهموقع تیمهای فوریتهای پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه