به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، هلو جزو میوههای آبدار با خاصیت ادرارآور و ملین است. گوشت هلو دارای سلولوزهای نرم است که مواد قندی و نشاستهای آن به آسانی هضم میشود.
هلو میوه ای هست که از تیر ماه تا آخر تابستان در مناطق مختلف کشورمان به مرحله تولید رسیده و در استان های مختلف کشور نظیر مازندران، فارس، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مرکزی، قزوین، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه به میزان بیش از یک میلیون تن در سال، تولید می شود.
شهر هلو کجاست؟
هلوی تولیدی در شندآباد به واقعیت یکی از افتخارات ایران در زمینه تولید میوه است که محبوبیت و شهرت مناسبی در کشور یافته است.
کشاورزان و تولیدکنندگان این منطقه توانستهاند کیفیت بینظیری را در تولید هلو ارائه دهند که حتی در بازارهای بینالمللی نیز توجه زیادی به خود جلب کرده و هلوی شندآباد به کشورهای مختلفی نیز صادر می گردد.
انواع و ارقام مختلف هلو در شندآباد و سطح شهرستان شبستر تولید و برداشت می شود که می توان به هلوی خونی هسته جدا و کارتی ؛ انجیری تابستانی ؛ انجیری زعفرانی و مالکی ؛ هلوی کوثری و … اشاره نمود.
شهر شندآباد در ۷ کیلومتری جنوب غربی شهر شبستر در آذربایجان شرقی قراردارد و دومین شهر بزرگ شهرستان شبستر می باشد که از سال ۱۳۶۷ به شهر تبدیل شده است.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
در جلسهای تخصصی با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه ارومیه که در استانداری آذربایجانشرقی برگزار شد، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه آب نسبت به تناقضها، بیبرنامگیها و نبود اقدام مؤثر برای احیای دریاچه هشدار دادند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه