به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی افزود: کشاورزان آذربایجان غربی، انواع مختلف انگور را از سطح ۲۲ هزار و ۸۳۲ هکتار باغ برداشت می کنند.
وی با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول در آذربایجان غربی داراست، اضافه کرد: از مجموع انگور تولیدی استان ۱۶۰ هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت میشود.
شهبازی اضافه کرد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بستهبندی و حمل و نقل انگور فعالیت کرده و از این راه امرار معاش میکنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آبغوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال میشود که در مصارف خانگی و تهیه سالادها و چاشنی غذاها بهکار میرود؛ البته بخش عمدهای از آبغوره نیز در استان نیز به روش سنتی خانگی تهیه میشود.
شهبازی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشورهای همسایه صادر میشود، اظهار کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری میشود.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی از اسکان 9 هزار 935 مسافر نوروزی در پایگاههای اسکان این استان خبر داد.
سازمان لیگ فدراسیون والیبال در اطلاعیهای به تیمهای راه یافته به دیدار ردهبندی لیگ برتر مردان اعلام کرد، در صورت عدم حضور در مسابقه به مقام چهارم مشترک خواهند رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: در نوروز امسال میزان اقامت در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان ۱۳ درصد افزایش داشته است.
فرماندار ویژه میاندوآب گفت: در راستای استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت گردشگری پل تاتائو، ایجاد فضای مناسب برای حضور و تفریح گردشگران در ساحل رودخانه سیمینهرود این شهرستان و در کنار پل تاتائو در دستور کار قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه