به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح در آذربایجان غربی ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از مزارع استان برداشت و روانه بازار شود.
وی اضافه کرد: شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ دارای بیشترین سطح زیر کشت خیار در آذربایجان غربی هستند.
وی ادامه داد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن، کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و نوارتیپ جهت آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
دیانتی گفت: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود.
وی افزود: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، به طوری که در هر هکتار ۱۵ نفر روز کارگر مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: بهتر است به منظور افزایش گلدهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد، از کودهای زیستی استفاده کرد که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در مقابل عوامل بیماری زا، باعث غنی سازی خاک نیز می شود.
آذربایجان غربی از استانهایی است که تولید سبزی و صیفی در آن به صورت کشت گلخانه ای و کشت در مزارع باز انجام می شود؛ کدو، گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و انواع مختلف صیفی جات از تولیدات زارعان این منطقه است.
تیم شهرداری ارومیه در هفته هفتم لیگ برتر والیبال مردان کشور، با ارائه نمایشی مقتدرانه، تیم طبیعت اسلامشهر را شکست داد و پنجمین پیروزی فصل خود را جشن گرفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با تأکید بر تشدید نظارت بر بازار در آستانه شب یلدا، ماه مبارک رمضان و بازار عید، سه محور کلیدی نظارت بر بازار، جلب رضایت اربابرجوع و سلامت اداری را از اولویتهای اصلی مدیریت در این مجموعه عنوان کرد.
استاندار آذربایجانغربی با تأکید بر نقش کلیدی تشکلهای مردمنهاد در کنار دولت، مشارکت اجتماعی را عامل تثبیت مسیر احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت: این زیستبوم راهبردی نباید به مسئلهای سیاسی تقلیل یابد.
رئیس اداره ورزش و جوانان میاندوآب از دعوت دو کاراتهکای برجسته این شهرستان به اردوی آمادهسازی تیم ملی بزرگسالان کشور خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه