به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، مهدیه فلاح اظهار کرد: محصول پیاز در این استان به دو روش بذری و نشایی کشت و به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید میشود.
وی ادامه داد: ارقام مورد کشت در این استان محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو است که شهرستانهای میاندوآب و شاهیندژ از مهمترین شهرستانهای تولید پیاز در استان هستند.
فلاح افزود: شرایط آبوهوایی مناسب آذربایجانغربی، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفهجویی و بهرهوری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز باکیفیت در این استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با عنوان اینکه ۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری میشود، اضافه کرد: تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روشهای نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در آذربایجانغربی است.
استاندار آذربایجان غربی گفت: بکارگیری نیروهای بومی و ساکن در خود استان از ملزوماتی است که باید اولویت تولیدکنندگان باشد
استاندار آذربایجان غربی گفت: توسعه سرمایه گذاری و بخش صنعت در راستای جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی از اهداف دولت در آذربایجان غربی است که با جدیت پیگیری می شود.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به رویش قارچهای خودرو در فصل بهار، نسبت به مصرف این قارچها هشدار داد.
رئیس اداره منابع آب سلماس گفت: در ادامه اجرای قانون توزیع عادلانه آب، بیش از یک هکتار از اراضی تصرفشده در بستر مسیل درجعلی واقع در روستای هدر شهرستان سلماس، با همکاری اداره منابع آب، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی آزادسازی و رفع تصرف شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه