به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، بزرگترین معدن الماس در دنیا در منطقه ساخا (یاکوتیا) در روسیه قرار گرفته است. این منطقه شامل معادن مختلفی می باشد که تخمین زده می شود از آنها به میزان ۱۸۰ میلیون قیراط الماس استخراج شده است.
بعد از روسیه، حدود ۲۰ کشور در جهان، ذخایر الماس خام یا الماس تراش نخورده را در قلمرو خود دارند و به استخراج آن مشغول هستند.
از بین این کشورها، بوتسوانا با تولید ۲۴.۸ میلیون قیراط الماس و کانادا با تولید ۱۶.۲ میلیون قیراط در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند.
جایگاه ایران در تولید الماس
ایران در بین کشورهای تولید کننده الماس حضور نداشته و فعلا در حال اکتشافات معدنی برای یافتن الماس هست.
البته تا به امروز اکتشافات گسترده زمینشناسی در کشور در زمینه معدن الماس صورت نگرفتهاست؛ با این حال اخیرا ذراتی از الماس در سیستان و بلوچستان کشف شده که احتمال وجود معادن الماس در ایران را بیشتر کردهاست.
گزارش های منتشر شده نشان می دهد که مقدار محدودی پودر الماس و سنگهای قیمتی در منطقه کوه سفید سراوان و کوه سرخ در سیستان و بلوچستان کشف شده اما در حدی نیست که منجر به بهره برداری شود.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه