به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خواص کینوا مربوط به دانه های آن است. دانه های کینوا سرشار از پروتئین، چربی و فیبر است. پروتئین موجود در دانه های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است.
میزان کربوهیدرات، فیبرهای مغذی و محلول دانه های کینوا نیز نزدیک به میزان این ترکیبات در گندم است. اگرچه میزان چربی آن بیشتر از این غلات بوده و میتواند به عنوان یک منبع غنی از چربی استفاده شود.
همچنین دانه های کینوا غنی از انواع ویتامین مانند ویتامین E، ویتامین C، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) است. علاوه بر این، دارای کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی نیز است.
این گیاه در سال های اخیر در خاک های فقیر و نامرغوب روستاهای تیزخراب و عربلو از حوزه عمل مرکز باراندوزچای ارومیه کشت شده است.
استاندار آذربایجان غربی گفت: بکارگیری نیروهای بومی و ساکن در خود استان از ملزوماتی است که باید اولویت تولیدکنندگان باشد
استاندار آذربایجان غربی گفت: توسعه سرمایه گذاری و بخش صنعت در راستای جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی از اهداف دولت در آذربایجان غربی است که با جدیت پیگیری می شود.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به رویش قارچهای خودرو در فصل بهار، نسبت به مصرف این قارچها هشدار داد.
رئیس اداره منابع آب سلماس گفت: در ادامه اجرای قانون توزیع عادلانه آب، بیش از یک هکتار از اراضی تصرفشده در بستر مسیل درجعلی واقع در روستای هدر شهرستان سلماس، با همکاری اداره منابع آب، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی آزادسازی و رفع تصرف شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه