به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، این کشورها به دلیل امکانات و شرایط خاص سیستم آموزش و پرورش شان به برترینها در جهان تبدیل شدهاند.
جایگاه ایران در سیستم آموزشی دنیا بر اساس نظام آموزشی خود، یعنی نحوه و مدت زمان آموزش و زبانهای آموزشی و شاخصه های دیگر رتبه ۵۱ بوده اما از نظر تعداد دانشگاه ها در رتبه نخست جهان قرار گرفته ایم.
بر اساس آمارهای اعلام شده وزارت علوم، حدود ۲۶۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی در ایران فعالیت می کنند و بعد از ایران، کشور چین با ۲۵۶۰ دانشگاه، در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.
البته اهداف نظام آموزش عالی از تاسیس این تعداد دانشگاه مشخص نشده و معلوم نیست که چه عاقبتی برایمان دارد!
در نظام آموزش عالی یا سیستم آموزشی دانشگاهی نیز، انگلستان با داشتن بهترین سیستم آموزشی در سطح جهان، رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
در این رتبه بندی علاوه بر توانمندی سیستم آموزشی، صنعت قوی – بازار کار عالی – داشتن بورسیهها و امکانات رفاهی و آموزشی ، از جمله مواردی هست که سیستم آموزش عالی انگلستان را در ردیف بهترینها قرار داده است.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه