به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، کلهپاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندامهای درونی گوسفند تهیه شده و اجزای آن شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه بوده که بهمین جهت پرچرب و پر انرژی است.
واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یککله و چهار پاچه میشود. آب این غذا نیز بهعنوان پیشغذا به همراه نان سنگک خورده میشود.
دهها رستوران عرضه کله پاچه در منطقه مشهور به زنجیر در اورمیه، این شهر را به مرکز دوستداران کله پاچه شمالغرب کشور و شاید کل کشور تبدیل نموده است.
از میان حدود ۵۰ رستوران کله پاچه در اورمیه، نصف آنها در حوالی منطقه زنجیر و نزدیکی های میدان موسوم به مرکز قرار گرفته اند که بیشترین تعداد کله پاچه پزی در یک منطقه از شهر را شامل می شود.
می توان اذعان کرد که در هیچ شهر ایران همانند ارومیه، بیش از ۲۰ رستوران عرضه کله پاچه در یک منطقه از شهر وجود ندارد!
غذایی که مصرف آن معمولا در وعده های صبحانه و از ساعت اولیه سحر شروع شده و تا ظهر ادامه می یابد.
در اورمیه اما شروع به سرو کله پاچه زودتر از دیگر شهرها، از وعده عصرانه شروع شده و تا صبح روز بعد ادامه می یابد. حتی برخی شب ها و دیروقت برای خوردن کله پاچه به رستوران های حوالی زنجیر روی می آورند.
کله پاچه همچنین از وعده های غذایی محبوب شهروندان در ماه رمضان بوده و بخصوص در وعده غذایی سحری، روزه داران آنرا مصرف می کنند.
پیشنهاد می کنم سازمان های مسئول مربوطه نظیر اتحادیه اصناف- شهرداری و میراث فرهنگی با همکاری یکدیگر برای معرفی اورمیه به عنوان مرکز کله پاچه، اقدامات و برنامه هایی اجرا نمایند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب از مرگ زن و مرد میانسال بر اثر گازگرفتگی با منوکسید کربن در این شهرستان خبر داد.
استاندار آذربایجانغربی گفت: نیازمند فرهنگ سازی و بستر سازی برای توسعه سرمایهگذاری در استان هستیم .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: طی ۹ ماه گذشته ۸۰ هزار و ۶۲۷ تن گوشت مرغ تولید شده است که مازاد بر نیاز استان هفت هزار و ۹۰۷ تن بوده است.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کلانشهر ارومیه گفت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر پیشبینی بارش برف و یخبندان در روزهای آینده، سازمان مدیریت پسماند شهرداری کلانشهر ارومیه تمامی تمهیدات لازم را برای مقابله با این شرایط جوی اتخاذ کرده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه