به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب گفت: تاکنون ۹ هزار و ۳۱۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان میاندوآب بازسازی و بهسازی شده است.
با هدف حمایت از حیاتوحش و حفظ تعادل اکولوژیکی، ۹ قطعه کبک زنده که توسط متخلفین زندهگیری شده بودند، با دستور مقام قضایی و نظارت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوکان، در یکی از زیستگاههای طبیعی این منطقه رهاسازی شدند.
نمایشگاه گروهی نقاشی با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی افتتاح شد.
معاون خدمات شهری شهردار خوی گفت: باتوجه به لزوم ساماندهی و مدیریت پسماند و اهمیت این موضوع در شهر خوی، طرح تفکیک پسماند از مبدا به زودی به صورت پایلوت در این شهر اجرایی میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه